ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Ιουνίου 25, 2016

Χαλκιδική: Κάηκαν αγροικίες και βοηθητικοί χώροι του Πόρτο Καρράς - Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά; [βίντεο+φωτο]


pyrkagia marmaras 25-6-2016Η άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η συνδρομή των εναέριων μέσων πυρόσβεσης αλλά και των εθελοντών, όπως φαίνεται ήταν καταλυτική για την αίσια έκβαση του έργου της πυρόσβεσης. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά φαίνεται να έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Τα εναέρια μέσα (4 Καναντέρ και...
τέσσερα ελικόπτερα) ακόμη επιχειρούν καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο σημείο δεν έχουν κοπάσει, και υπάρχει ο φόβος αναζωπυρώσεων, ωστόσο η φωτιά έχει «πέσει» όπως λένε οι εθελοντές και μόνο δυο τρεις εστίες καίνε οι οποίες είναι υπό έλεγχο.


Όπως μεταδίδει το seleo, η  φωτιά κατέκαψε περἰπου 1500 στρέμματα ελαιόδεντρων, καλαμιών και χαμηλής βλάστησης και έφτασε στις παρυφές του ξενοδοχείου Πόρτο Καρράς όπου άρχισε και να τίθεται υπό έλεγχο.
Για τρεις ώρες η φωτιά έκαιγε ανεξέλεγκτη
Ωστόσο κάηκαν κάποιοι βοηθητικοί χώροι του ξενοδοχείου που χρησίμευαν ως αποθήκες και χώρος κατοικίας των εργαζομένων οι οποίοι βρίσκονταν μακριά από το κεντρικό ξενοδοχειακό συγκρότημα. Επίσης κάηκαν και κάποιες αγροικίες που πιθανότατα ήταν εγκαταλειμμένες ενώ και κάποιες μικροζημιές σημειώθηκαν σε αυλές κατοικιών που βρίσκονταν στην πορεία της φωτιάς που έκαιγε ανεξέλεγκτη τουλάχιστον για τρεις ώρες.
Σημειώνεται, ότι ο  δρόμος από τον οικισμό Μαρμαρά και με κατεύθυνση νότια είναι κλειστός.
pyrkagia marmaras2 25-6-2016
 pyrkagia marmaras3 25-6-2016
pyrkagia marmaras4 25-6-2016
pyrkagia marmaras5 25-6-2016
pyrkagia marmaras6 25-6-2016
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-6-2016 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ