ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2016

Αυτοί είναι οι κουκουλοφόροι ληστές που απειλούσαν τα θύματά τους με όπλο και λοστό [φωτο]


lhsths 24-6-2016Η ΕΛ.ΑΣ δίνει στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, τα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες καθώς και την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας για ένοπλες ληστείες. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες φέρονται ότι από εξαμήνου και...
πλέον, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα για την διάπραξη ένοπλων ληστειών. Για τον σκοπό αυτό, παραβίαζαν εισόδους και παράθυρα μονοκατοικιών και στη συνέχεια, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με τη απειλή όπλου και λοστού, ακινητοποιούσαν τους ενοίκους. Ακολούθως, χρησιμοποιώντας βία, τους ανάγκαζαν να τους αποκαλύψουν το σημείο απόκρυψης των χρημάτων ενώ τελικώς διέφευγαν αφού είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές.


Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας από κοινού από δράστες ενεργήσαντες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, της παράνομης οπλοφορίας, της χρήσης πλαστού εγγράφου και της απόδρασης κρατουμένου.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
1. (επ) METO (ον) GERTI του LUAN και της FERUZE , γεννηθέντα το 1983 στην Αλβανία
meto2 24-6-2016
 meto1 24-6-2016
2. (επ) BINO (ον) NORI του ILIR και της HERVO , γεννηθέντα το 1973 στην Αλβανία
bino2 24-6-2016
 bino1 24-6-2016
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-6-2016 από directNEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ