ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2016

Άλιμος: Ένταση με εργαζόμενους έξω από τα γραφεία του Μαρινόπουλου [βίντεο+φωτο]


ergazomenoi Marinopoulos 29-6-2016
Ένταση επικράτησε λίγο πριν από το μεσημέρι της Τετάρτης στον Άλιμο έξω από τα κεντρικά γραφεία του Μαρινόπουλου, όπου πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι εργαζόμενοι της γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος», έπειτα από το αίτημα πτώχευσης που κατέθεσε...
η επιχείρηση, που διαθέτει 480 καταστήματα με 11.000 εργαζόμενους.
Αφού έσπασαν τον κλοιό των security, περίπου 50 άτομα εισήλθαν στον προαύλιο χώρο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας, φθάνοντας μέχρι την είσοδο. Οι εργαζόμενοι φώναξαν συνθήματα και κάλεσαν τη διοίκηση να βρει μια βιώσιμη λύση που θα εξασφαλίζει το δικαίωμά τους στην εργασία.


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι βρίσκονται έξω από την είσοδο της εταιρείας και φωνάζουν συνθήματα, ενώ αστυνομική δύναμη που υπάρχει στο σημείο δεν τους επιτρέπει μία ακόμα είσοδο.
Οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποί τους ζητούν από την Τρίτη να έχουν μία συνάντηση με την διοίκηση της εταιρείας ,ώστε να αποκτήσουν μία εικόνα των όσων σχεδιάζει, μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν λάβει κάποια απάντηση για το αίτημά τους.
Το μέλλον της Μαρινόπουλος θα κριθεί την ερχόμενη Παρασκευή στο Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου θα συζητηθεί η αίτηση για υπαγωγή στο Άρθρο 99.
ergazomenoi7 Marinopoulos 29-6-2016
ergazomenoi2 Marinopoulos 29-6-2016
ergazomenoi3 Marinopoulos 29-6-2016
ergazomenoi5 Marinopoulos 29-6-2016
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-6-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ