ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2016

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκίνησε το δημοψήφισμα για την έξοδο από την ΕΕ

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκίνησε το δημοψήφισμα για την έξοδο από την ΕΕ

© REUTERS/ Neil Hall

ΛΟΝΔΙΝΟ, 23 Ιουνίου - RIA Novosti, Denis Βοροσίλοφ.  Τα Εκλογικά κέντρα του  δημοψηφίσματος  για την ένταξη στην ΕΕ [1] έχουν ανοίξει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι Βρετανοί θα πρέπει να καθορίσουν την κατεύθυνση της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες, απαντώντας στην ερώτηση: «Αν  το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει  να παραμείνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή να εγκαταλείψει  την Ευρωπαϊκή Ένωση;'

Αυτοί που θα ψηφίσουν , όπως αναφέρθηκε στο   RIA Novosti, σύμφωνα με την  η εκλογική Επιτροπή θα  46,5 εκατομμύρια άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 24.100 πολιτών στο Γιβραλτάρ που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Αρχικά οι δημοσκοπήσεις έδειχναν οι υποστηρικτές   και οι αντίπαλοι του μέλους της ΕΕ  χωρίσθηκαν  εξίσου. Ωστόσο, ο αριθμός εκείνων που υποστηρίζουν την απόσυρση από την ΕΕ, συνέχισε να αυξάνεται.
Την παραμονή του δημοψηφίσματος οι υποστηρικτές που θέλουν να συνεχίσουν την παραμονή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση απότομα ενέτειναν  την εκστρατεία τους. Κατά  του Brexit τάχθηκαν  μέλη της κυβέρνησης και των μεγάλων εκπροσώπων των επιχειρήσεων που προειδοποίησαν  για επικείμενη ύφεση, την αύξηση των τιμών καταναλωτή και των φόρων. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα το 51 τοις εκατό των Βρετανών είναι υπέρ του η  χώρα να παραμείνει  στην ΕΕ.

Οι υποστηρικτές Brexit κατηγόρησαν  τους αντιπάλους τους για εκφοβισμό  και για τον  χειρισμό των πληροφοριών. Ως αποτέλεσμα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης περιέγραψαν  την κατάσταση ως«εκστρατεία εκφοβισμού».
Η Καταμέτρηση των ψήφων θα ξεκινήσει αμέσως μετά που οι  κάλπες θα κλείσουν (22. 00 τοπική ώρα ). Τα πρώτα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν γύρω από 02. 00 το βράδυ της Παρασκευής (04. 00 ωρα Μόσχας) και τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Παρασκευή το πρωί στο Μάντσεστερ, όπου είναι η κεντρική  διοίκηση.

αναφορές

  1.  δημοψήφισμα ΓΙΑ mv ένταξη στην eE 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ