ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016

Brexit και Κυπριακό

Brexit και Κυπριακό

brexit1


Εξαιρετικά σημαντικές και πρωτόγνωρες εξελίξεις εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επηρεάζουν εκ των πραγμάτων το Κυπριακό.
Είναι σαφές πως διάφορες εξελίξεις και συγκυρίες ενδέχεται να επιβραδύνουν τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό οδηγώντας την σε ατελέσφορες συζητήσεις.
Η Λευκωσία, κυρίως μετά την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, βρίσκεται ενώπιον νέων δεδομένων, που δεν μπορεί παρά να αξιολογήσει έχοντας ως βασικό εργαλείο την αξιοποίησή τους. Πώς επηρεάζουν οι σημερινές συγκυρίες το Κυπριακό;
Πρώτο, τα επόμενα τουλάχιστον δυο χρόνια η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχει την προσοχή της επικεντρωμένη στις διαδικασίες εξόδου της Βρετανίας.
Αυτό θα χρειαστεί μακρές και επίπονες διαπραγματεύσεις και επειδή πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατάσταση, άλλες προτεραιότητες θα μπουν στο ράφι.
Παράλληλα, θα υπάρξουν και εσωτερικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν τις δράσεις της ίδιας της Βρετανίας στο Κυπριακό, καθώς το Λονδίνο πρωταγωνιστεί κατά κανόνα στις διεργασίες, είτε εντός της Ε.Ε. είτε στον ΟΗΕ.
philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ