ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Ιουνίου 25, 2016

Ο Πούτιν έφτασε για επίσημη επίσκεψη στο Πεκίνο

Ο Πούτιν έφτασε για επίσημη επίσκεψη στο Πεκίνο



Πεκίνο,  24 Ιουνίου – Ρωσικό  Διεθνές Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έφτασε για  επίσημη επίσκεψη στο Πεκίνο, όπου θα διεξάγει μια σειρά  συναντήσεων και διαπραγματεύσεων, σχετικά με τα θέματα για  τα  οποία  έχει προγραμματιστεί η υπογραφή των κοινών εγγράφων.


Ο επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών της ΛΔΚ [Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας] Wang Yi χαιρέτησε τον  Ρώσο ηγέτη στην σκάλα του αεροσκάφους.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Πούτιν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΛΔΚ [Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας], με τον Πρωθυπουργό της χώρας και με τον πρόεδρο της μόνιμης επιτροπής  του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου της ΛΔΚ.

«Είμαστε σίγουροι ότι η επικείμενη συνάντηση των ηγετών μας θα είναι πλήρως επιτυχημένη», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του Κρατικού Συμβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Zhang Gaoli κατά τη σύνοδο της ρωσο-κινεζικής διακυβερνητικής επιτροπής για την συνεργασία στις επενδύσεις.

Έτοιμοι για την υπογραφή είναι  περισσότερες από 50 διμερείς συμφωνίες, οι οποίες αφορούν  ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, από το διάστημα και την  ενέργεια,  τον τουρισμό και την προμήθεια σιτηρών στην Κίνα. Οι δύο πλευρές συζήτησαν επίσης το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας ζώνης ελεύθερου εμπορίου μεταξύ της Κίνας και της ΕΚΑΕ και την Κίνα να συμμετέχει  στο έργο της σιδηροδρομικής γραμμής υψηλής ταχύτητας Μόσχας - Καζάν.

Ο Πούτιν συναντήθηκε με τον Κινέζο ηγέτη στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης στην Τασκένδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ