ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Ιουνίου 19, 2016

Οι Μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας πιστεύουν ότι το ISIS μπορεί να προετοιμάζει επιθέσεις κατά των Αμερικανικών βάσεων

Οι Μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας πιστεύουν ότι το ISIS μπορεί να προετοιμάζει επιθέσεις κατά των Αμερικανικών βάσεων

Στρατιώτες της Νότιας Κορέας. Φωτο Αρχείου 2016 © AFP / Jung Yeon-Je
Μόσχα, 19 Ιουνίου - RIA Novosti. Η Τρομοκρατική ομάδα 'Ισλαμικό κράτος» (ISIS [1]) μπορεί να προετοιμάζει  επιθέσεις  στις στρατιωτικές  βάσεις των ΗΠΑ  στη Νότια Κορέα, αλλά και εις βάρος των πολιτών της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με την   δήλωση που  έκανε  η υπηρεσία πληροφοριών της Νότιας Κορέας.


'Η τρομοκρατική ομάδα ISIS επέλεξε τους στόχους  τρομοκρατικών επιθέσεων, αντικείμενα του  στρατού  των ΗΠΑ στη χώρα και τους πολίτες της.  Αυτό επιβεβαιώνεται από ενδείξεις για  τρομοκρατία και τη δημοσίευση των συντεταγμένων των αντικειμένων και των προσωπικών δεδομένων (πολιτών) μέσω των αγγελιοφόρων τους», - αποσπάσματα της δήλωσης από  πρακτορείο ειδήσεων  Yonhap News[2].

Ειδικότερα, οι τρομοκράτες κυκλοφόρησαν  τις ακριβείς συντεταγμένες των αεροπορικών βάσεων των ΗΠΑ Οσάν και Gunsan, που βρίσκονται στο δυτικό τμήμα της χώρας, και το δορυφορικό χάρτη της Google με τις εικόνες τους. Σύμφωνα με αξιωματούχους πληροφοριών, τα στοιχεία αυτά  οι τρομοκράτες θα μπορούσαν να βρουν στην ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη δημοσίευσή τους μόνο στη ιστοσελίδα τους.

Επίσης, αναφέρει ότι έγιναν δημόσια τα προσωπικά δεδομένα  υπαλλήλων  κοινωνικής υπηρεσίας της Δημοκρατίας της Κορέας, τα  οποία είναι πιθανό να έχουν ληφθεί ως αποτέλεσμα των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο  από την ιστοσελίδα του εργοδότη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρομοκρατικοί  στόχων δεν μπορεί να περιορίζονται μόνο στους πολίτες της Νότιας Κορέας και των αντικειμένων στο έδαφος της χώρας. Θα μπορούσαν να είναι δημοσιοποιημένα στοιχεία των θέσεων 77 αεροπορικών βάσεων του NATO στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον Κόσμο καθώς και οι προσωπικές πληροφορίες για τους πολίτες 21 χωρών.

Η ομάδα χάκερ  Ηνωμένο Cyber Χαλιφάτο  δημοσιεύει  πληροφορίες μέσω τηλεγραφήματος messenzhder. Το μήνυμα περιέχει  επίσης  εκκλήσεις για «εκδίκηση στο όνομα του Ισλάμ'.

Οι αρχές έχουν υποσχεθεί ισχυρή αστυνομική προστασία για τους ανθρώπους που αναφέρονται  στον κατάλογο των τρομοκρατών. Πληροφορίες σχετικά με την απειλή για τις αμερικανικές εγκαταστάσεις στο έδαφος της Νότιας Κορέας μεταφέρθηκαν  στις κατάλληλες υπηρεσίες.

αναφορές

  1.  Ισλαμικό κράτος 
       (http://ria.ru/spravka/20150930/1293434849.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ