ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2015

Η Αντιπολίτευση της Συρίας έδωσε αμερικάνικα όπλα σε μια τοπική ομάδα της «Αλ Κάιντα»

Η Αντιπολίτευση της Συρίας έδωσε αμερικάνικα όπλα σε μια τοπική ομάδα της «Αλ Κάιντα»



Μόσχα 26 Σεπτεμβρίου. INTERFAX.RU – Οι μαχητές  των συριακών τμημάτων,  που  έχουν εκπαιδευτεί  με τα μέσα (χρήματα)  των ΗΠΑ, παρέδωσαν  μέρος των όπλων τους  στην ομάδα "Dzhebhat EN-Nusra», η οποία αντιπροσωπεύει  την τρομοκρατική οργάνωση  «Αλ Κάιντα»  στη Συρία ( που είναι απαγορευμένη  στη Ρωσία), δήλωσε  το CNN.


Σύμφωνα με την Κεντρική Διοίκηση των Ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, οι Σύριοι έδωσαν στους μαχητές της "Dzhebhat EN-Nusra" έξι φορτηγά και πυρομαχικά, τα οποία αντιπροσωπεύουν  το 25% των διατιθέμενων πολεμοφοδίων τους.

Οι πληροφορίες για τα φορτηγά μεταφοράς εμφανίστηκαν  νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν οι ισλαμιστές δημοσίευσαν  φωτογραφίες στο Twitter με τα αμερικανικά  τουφέκια. Ωστόσο, οι   Αμερικανοί  στρατιωτικοί  αρνήθηκαν  το γεγονός αυτό.

Ο εκπρόσωπος της Κεντρικής Διοίκησης  Πάτρικ Ράιντερ, δήλωσε ότι η κυβέρνησή του έχει κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταλάβει τι συνέβη και να προετοιμάσει την κατάλληλη απάντηση.

Στα τέλη του περασμένου έτους, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφάσισε να διαθέσει $ 500 εκατομμύρια για να εκπαιδεύει μαχητές της αντιπολίτευσης της Συρίας που μάχονται εναντίον των δυνάμεων  του σημερινού Προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ

http://www.interfax.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ