ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2015

Ο Ομπάμα πήγε... φυλακή και μιλάει με τους κρατούμενους


Ο Μπάρακ Ομπάμα επισκέφθηκε τις ομοσπονδιακές φυλακές της Οκλαχόμα και συνομίλησε με έξι κρατούμενους για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ.
o-ompama-pige-fulaki-kai-milaei-me-tous-kratoumenous

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών εν ενεργεία Πρόεδρος επισκέπτεται τις φυλακές,
 συζητά με τους κρατούμενους και όλα αυτά καταγράφονται από το φακό της  κάμερας ενός ντοκιμαντέρ που βγαίνει στον αέρα σήμερα στην αμερικανική τηλεόραση. 
"Είδα τον πατέρα μου για έναν μήνα όταν ήμουν 10 ετών": ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε στην προσωπική οικογενειακή ιστορία του στη συνάντηση με τους κρατούμενους κατά τη διάρκεια της οποίας επισήμανε την ανάγκη να σπάσει ο φαύλος κύκλος των φυλακίσεων.
Κατά την επίσκεψή του στην ομοσπονδιακή φυλακή Ελ Ρίνο στην Οκλαχόμα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συνομίλησε με έξι κρατούμενους, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ του VICE με τίτλο "Φτιάχνοντας το σύστημα". 
"Ήταν συγκλονιστικό να βλέπεις ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται στις φυλακές για λάθη που έκαναν όταν ήταν νέοι. Δεν είναι όμως τόσο διαφορετικοί από εμένα. Εμείς είμαστε μια χώρα που πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες και τώρα έχουμε εκατομμύρια ανθρώπους που δεν τις έχουν", θα πει μεταξύ άλλων ο Μπ. Ομπάμα. 
Πριν μερικές ημέρες είχε δοθεί στη δημοσιότητα και το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ., ενώ σήμερα ο Λευκός Οίκος έδωσε και τις φωτογραφίες:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ