ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2015

Ανήλικο παιδάκι στο Γολγοθά της ελληνικής δικαιοσύνης


Ένα ανήλικο παιδί που έγινε το "μπαλάκι" στη σφοδρή αντιδικία των χωρισμένων γονιών του για την επιμέλεια απόδειξη της αδυναμίας της ελληνικής δικαιοσύνης.
aniliko-paidaki-sto-golgotha-tis-ellinikis-dikaiosunis

Ένα ανήλικο παιδί που έγινε το "μπαλάκι" στη σφοδρή αντιδικία των χωρισμένων γονιών του για την επιμέλεια  του αναδεικνύεται και το μεγάλο θύμα της αδυναμίας  της ελληνικής δικαιοσύνης να επιλύσει σε εύλογο χρόνο και οριστικά ακόμα και μια τέτοια ευαίσθητη υπόθεση. 
 Μετά από χρόνια αντιδικιών κι ενώ το εφετείο παραχώρησε τελικά την επιμέλεια του παιδιού στον θεολόγο πατέρα του,ο Άρειος Πάγος για τυπικούς λόγους αναίρεσε την απόφαση και στέλνει εκ νέου την υπόθεση πίσω στο εφετείο για νέα κρίση. 

 Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ 

Η αντιδικία του ζευγαριού ξεκίνησε το 2004 όταν η μητέρα του μόλις ενός έτους παιδιού, άνεργη καθηγήτρια φυσικής αγωγής γράφτηκε σε ΙΕΚ για να παρακολουθήσει  πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης πληρωμάτων ασθενοφόρων ΕΚΑΒ. 
 Στη συνέχεια διορίστηκε συνοδός ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και αρκετά αργότερα τοποθετήθηκε σε νησί του Αιγαίου, όπου και εγκαταστάθηκε .
Το παιδί παρέμεινε με τον πατέρα του και τους γονείς του, μέχρι που ο πενηντάχρονος θεολογος αποφάσισε να λύσει τον γάμο του λόγω εξωσυζυγικής σχέσης της συζύγου του. Ο μικρός και με σύμφωνη γνώμη της μητέρας του, έμεινε με τον πατέρα του και γράφτηκε σε Δημοτικό    σχολείο  της Θεσσαλίας.
Όμως, λίγους μήνες αργότερα η μητέρα  άλλαξε γνώμη για να ξεκινήσει μια ψυχοφθόρα για το παιδί αντιδικία των γονιών για την επιμέλεια του με την έκδοση αναρρύθμητων δικαστικών αποφάσεων με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.
Μάλιστα το παιδάκι υποβλήθηκε και στην ψυχική βάσανο να επιλέξει τον γονέα με τον οποίο   θέλει να διαμένει, ενώ η ταλαιπωρία   του συνεχίστηκε με ψυχοπαιδιάτρους, τέστ, κ.λπ.
Στο πλαίσιο της δικαστικής αντιδικίας, όπως προκύπτει από τα έγγραφα, η μητέρα φέρεται να ἐκανε ακόμα και ψευδή καταγγελία σε βάρος του πρώην συζύγου της για χρήση ναρκωτικών ουσιών, και όχι μόνο. 
Τελικά μετά από συνεχή δικαστήρια , η επιμέλεια του παιδιού δόθηκε στον πατέρα, αλλά η  μητέρα του , όπως είχε άλλωστε δικαίωμα, άσκησε αναίρεση στον Άρειο Πάγο.
 Και τώρα , οι αρεοπαγίτες αναίρεσαν για τυπικούς λόγους  την  εφετειακή απόφαση ,με αποτέλεσμα η υπόθεση να παραμένει εκκρεμής μέχρι να ξαναδικαστεί από το εφετείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ