ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

IHS Jane 's: Η Ρωσία μπορεί να ετοιμάζει δύο στρατιωτικές βάσεις στη Συρία

IHS Jane 's: Η Ρωσία μπορεί να ετοιμάζει δύο στρατιωτικές βάσεις στη Συρία


RIA NOVOSTI
ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, 22 Σεπτέμβριος - RIA Novosti, Ντμίτρι Zlodorev. Η Ρωσία « προετοιμάζει " για τα στρατεύματά της, δύο στρατιωτικές βάσεις στη Συρία, οι οποίες βρίσκονται  κοντά στην πόλη της Λατάκειας, η έκθεση αναφέρει ότι το RIA Novosti την Τρίτη πήρε τις πληροφορίες από την εταιρεία αναλυτών IHS Jane.


Με την ανάλυση δορυφορικών εικόνων, η εταιρεία μας έχει εντοπίσει δύο τοποθεσίες στη Συρία, οι οποίες δεν είχαν αναφερθεί στο παρελθόν και η οποίες  μπορεί να προετοιμάζονται  για την υποδοχή των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων »,είπε σε μια έκθεση  ο συντάκτης Robert Munks.
Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για το συγκρότημα αποθήκευσης όπλων (Istamo) και το στρατιωτικό συγκρότημα στην αλ-Sanobar  που βρίσκονται στα βόρεια του αεροδρομίου της Λατάκειας». Όπως λέει, «η δραστηριότητα αυτή περιλαμβάνει την κατασκευή νέων κτιρίων, ουσιαστική εκκαθάριση,  σχεδιασμό  και ασφαλτόστρωση του  χώρου ".
 Ο Munks επέστησε την προσοχή στο ότι «οι σκηνές του ίδιου τύπου  χρησιμοποιούνται  από τις  ρωσικές στρατιωτικές  δυνάμεις.»


Μαζί με αυτό η Jane IHS  έχει δώσει  τέσσερα πλάνα, δύο εκ των οποίων, όπως ισχυρίζεται, πάρθηκαν  στις 10 Μαρτίου, καθώς και δύο — στις  13 Σεπτεμβρίου του έτους 2015 . Το πρώτο ζεύγος των εικόνων δείχνει ένα συγκρότημα Istamo. Αν εμπιστευτούμε  ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από την αποκωδικοποίηση των  εικόνων τον Σεπτεμβρίου στην φωτογραφία σε αντιστοιχία με τις εικόνες  του Μαρτίου  έχουν  προστεθεί τέσσερις  μάλλον εκτεταμένες και  ευθυγραμμισμένες πλατφόρμες, δύο νέα κατασκευασμένα έργα και μια περιοχή όπου έχουν επέλθει αλλαγές τσιμεντοποίησης.

Στο δεύτερο ζεύγος των εικόνων δείχνει'το  al-Sanobar. Σύμφωνα με IHS Jane's, το Σεπτέμβριο υπήρχαν νέες θέσεις, σύμφωνα με την επιχείρηση, αρκετά "οχήματα και σκηνές.
Έτσι, σε ένα τμήμα  του αντικειμένου σε μια εικόνα είναι γεμάτο από  σύννεφα που αποτρέπουν να καθοριστεί  με ακρίβεια εάν  τα "κτίρια" στο έδαφος εχουν μετακινηθεί.

Ο Munks πιστεύει  ότι “ το πιο πιθανό είναι ότι  στρατιωτικό προσωπικό θα μετακινηθεί στη βάση δύο"  στην περιοχή του αεροδρομίου της Λατάκειας. Σύμφωνα με τον ίδιο, όπως μελέτησε τις εικόνες της IHS  της 21ης ​​Σεπτεμβρίου, παρουσιάζεται μια "σημαντική αύξηση του αριθμού των αεροσκαφών που έναι έτοιμα να πετάξουν.
" Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πρόκειται για «τέσσερα αεροπλάνα Su-30 SM, δώδεκα Su-25, η ίδια ποσότητα Su-24M, όσο το δυνατόν, έξι ελικόπτερα Ka-52". Νωρίτερα την Τρίτη, η Wall Street Journal ανέφερε ότι η IHS έλαβε αυτές τις εικόνες από δορυφόρο μια  μονάδα της  του ομίλου εταιρειών  Airbus.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι στη Συρία υπάρχουν Ρώσοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες για να βοηθήσουν  τους Σύρους που έρχονται για να μάθουν τον  ρωσικό  στρατιωτικό  εξοπλισμό. Στη Μόσχα, την ίδια στιγμή τόνισε ότι η Ρωσία έχει από καιρό πει ότι  παρέχει  όπλα στη Συρία και στρατιωτικό εξοπλισμό, σύμφωνα με τις υφιστάμενες συμβάσεις και το διεθνές δίκαιο. Η ρωσική πλευρά σημείωσε επίσης ότι η Μόσχα έστειλε τα όπλα στον  συριακό  στρατό, που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της τρομοκρατικής απειλής.

http://ria.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ