ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

Λαθραία τσιγάρα και καπνός εντοπίστηκαν σε φορτηγάκι στον Πειραιά [φωτο]




lathraia tsigara kapnos 24-9-2015Συνολικά 19 χάρτινα κιβώτια λαθραία τσιγάρα και μία συσκευασία με 5.594 πακέτα λαθραίου καπνού, των 50 έκαστο, μετέφερε με Φ/Γ όχημα τύπου VAN ένας 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη στον Πειραιά, από στελέχη της Διοίκησης Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου...
Σε σχετική ανακοίνωση του το Λιμενικού, αναφέρει το εξής:
«Για κατοχή λαθραίου καπνού συνελήφθη ένας 52χρονος, από τα στελέχη της Διοίκησης Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.


Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε νομότυπη έρευνα που του διενεργήθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με Φ/Γ όχημα τύπου VAN, δεκαεννέα (19) χάρτινα κιβώτια και μία (01) χάρτινη συσκευασία, που περιείχαν συνολικά πέντε χιλιάδες εννιακόσια ενενήντα τέσσερα (5.994) πακέτα λαθραίου καπνού, των πενήντα γραμμαρίων (50gr) έκαστο.
Από τη Διοίκηση Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα τα οποία δεν έφεραν πάνω στις συσκευασίες τους την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, καθώς επίσης το Φ/Γ όχημα τύπου VAN, ένα Φ/Γ όχημα τα κλειδιά του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του 52χρονου συλληφθέντα και ένα (01) κινητό τηλέφωνο».
lathraia2 tsigara kapnos 24-9-2015
lathraia3 tsigara kapnos 24-9-2015
lathraia4 tsigara kapnos 24-9-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ