ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

Γκρίνια στους ΑΝΕΛ γι' αυτούς που δεν έγιναν υπουργοί


Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε δεκτό σχεδόν κανένα αίτημα του Π. Καμμένου για το νέο κυβερνητικό σχήμα.
gkrinia-stous-anel-gi-autous-pou-den-eginan-upourgoi

Δεν ακούστηκε καλά η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης στους ΑΝΕΛ και τον
 Πάνο Καμμένο. Κι αυτό διότι στο νέο σχήμα συμμετέχουν πέντε μέλη των ΑΝΕΛ (Καμμένος, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Δ. Καμμένος, Τέρενς Κουίκ, ΄Ελενα Κουντουρά), ένας δηλαδή λιγότερος από την προηγούμενη κυβέρνηση, ενώ ο Α. Τσίπρας δεν έκανε τελικά δεκτό κανένα από τα αιτήματα του συνεταίρου του στην κυβέρνηση.
Ειδικότερα, αν εξαιρέσει κανείς τον Πάυλο Χαϊκάλη τον οποίο απέκλεισε προεκλογικά ο ίδιος ο κ. Καμμένος, ο πρωθυπουργός δεν έκανε δεκτά μία σειρά οπό αιτήματα του προέδρου των ΑΝΕΛ και συνεταίρου του στην κυβέρνηση
Συγκεκριμένα ο ο κ. Καμμένος είχε ζητήσει να παραμείνει στο υπουργείο Ναυτιλίας ο υπηρεσιακός υπουργός Χρήστος Ζώης, να αναλάβει ο Τέρενς Κουίκ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να μπει στο νέο κυβερνητικό σχήμα ο Νίκος Νικολόπουλος -μένει να δούμε αν θα αναλάβει θέση αντιπροέδρου της βουλής- ενώ είχε τάξει και υπουργείο στη Σταυρούλα Ξουλίδου ή οποία από λάθος της δικαστικής αντιπροσώπου έμεινε εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος. Επίσης βρέθηκε εκτός κυβέρνησης ο Π. Σγουρίδης, τη θέση του οποίου στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανέλαβε ο Μάρκος Μπόλαρης.
Τελικά κανένα από τα παραπάνω δεν έκανε δεκτά ο Αλέξης Τσίπρας και ως εκ τούτου αναμένεται ο τρόπος που ο κ. Καμμένος θα εκδηλώσει τη δυσαρέσκεια εκτός αν ο τελευταίος θυμηθεί τον εαυτό του στην προηγούμενη κυβέρνηση όταν αποδείχθηκε ο πιο πιστός σύμμαχος του Αλέξη Τσίπρα.
Φωτογραφία Sooc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ