ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2015

Βαρουφάκης σε Ρέντσι: Δεν θα γλιτώσετε από μένα


Λάβρος κατά του Ματέο Ρέντσι ο Γιάνης Βαρουφάκης του στέλνει μήνυμα ότι δεν πρόκειται να γλιτώσει από αυτόν.
baroufakis-se-rentsi-den-tha-glitwsete-apo-mena

Μέσω του προσωπικού του μπλοκ στο διαδίκτυο απάντησε ο
 Γιάνης Βαρουφάκης στη χθεσινή δήλωση του Ιταλού πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοκρατικού Κόμματος, ότι «όποιος λαβώνει με απόσχιση, πεθαίνει στις εκλογές. Και αυτόν τον Βαρουφάκη, για να χρησιμοποιήσω, ας πούμε, τεχνικό όρο, τον ξεφορτωθήκαμε».
Μπορείτε να χαρείτε όσο θέλετε για το γεγονός ότι δεν είμαι πια ο υπουργός Οικονομικών, ούτε καν στο Κοινοβούλιο.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης, με κείμενό του, επαναλαμβάνει ότι δεν ξεφορτώθηκαν τον ίδιο, αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο «ξεφορτώθηκαν τη Δημοκρατία στην Ευρώπη» και εγκαλεί τον Ιταλό πρωθυπουργό ότι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στο έργο «αριστερή παρένθεση - διάλειμμα Αλέξης» παίζοντας το ρόλο του «καλού μπάτσου».
Μάλιστα ο κ. Βαρουφάκης επισημαίνει στον Ματέο Ρέντσι ότι παρέμεινε πιστός στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά όπως γράφει χαρακτηριστικά, ο Αλέξης Τσίπρας «υπό συνθήκες ακραίου εξαναγκασμού» από τους Ευρωπαίους ηγέτες συμπεριλαμβανομένου του κ. Ρέντσι που του έλεγε «Εάν δεν συμφωνήσετε, θα σας καταστρέψουν - παρακαλώ πείτε ναι σε αυτά», οδηγήθηκε στο «ναι» στη συμφωνία.
Παράλληλα ο κ. Βαρουφάκης σημειώνει ότι η διαφωνία του με τον Αλέξη παραμένει τόσο για το εάν οι δανειστές «μπλόφαραν» όσο και για το πως έπρεπε να αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση και γι αυτό όπως γράφει «χώρισαν οι δρόμοι μας». Σημειώνει πάντως ότι ο κ. Τσίπρας δεν είχε το ηθικό και πολιτικό δικαίωμα να υπογράψει μια μη βιώσιμη συμφωνία.
Τέλος αναφέρεται στον πρώην γραμματέα του κόμματος Τάσο Κορωνάκη λέγοντας ότι εξ αιτίας αυτής της στροφής του Αλέξη Τσίπρα αποχώρησαν από το κόμμα και άλλα στελέχη που δεν συμφωνούν με την ίδρυση νέου κόμματος -Λαϊκή Ενότητα- αλλά διαφωνούν και με τη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε νέο ΠΑΣΟΚ.
Καταλήγοντας ο κ. Βαρουφάκης στέλνει ένα μήνυμα στον Μ. Ρέντσι γράφοντας: «Μπορείτε να χαρείτε όσο θέλετε για το γεγονός ότι δεν είμαι πια ο υπουργός Οικονομικών, ούτε καν στο Κοινοβούλιο. Αλλά εσείς δεν θα γλιτώσετε από μένα. Είμαι ζωντανός καθώς οι άνθρωποι στην Ιταλία, μου το θυμίζουν όταν περπατώ στους δρόμους της όμορφης χώρας σας. Όχι, αυτό που ξεφορτωθήκατε, συμμετέχοντας σε αυτό το ποταπό πραξικόπημα κατά του Αλέξη Τσίπρα και της ελληνικής δημοκρατίας τον περασμένο Ιούλιο, ήταν η δική σας ακεραιότητα ως Ευρωπαίων Δημοκρατών».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ