ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2015

Εκρηξη της Ζωής για το κλειδωμένο γραφείο 207


Αμείωτη συνεχίζεται η διένεξη για το περίφημο γραφείο 207 της Βουλής, το οποίο πρόκειται να στεγάσει το νέο διευθυντή της βιβλιοθήκης του Κοινοβουλίου.
ekriksi-tis-zwis-gia-to-kleidwmeno-grafeio-207

Αμείωτη συνεχίζεται η διένεξη για το περίφημο γραφείο 207 της Βουλής, το οποίο πρόκειται να στεγάσει το νέο διευθυντή της βιβλιοθήκης του Κοινοβουλίου.
Η βεντέτα για το ποιος τελικά θα πάρει το χώρο αυτό έχει ήδη πίσω της πολλά επεισόδια και σχετίζεται προφανώς με τη κακή σχέση που έχει η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με κάποιους από τους υπαλλήλους του Μεγάρου.
Προ εβδομάδων η αλλαγή της κλειδαριάς στο γραφείο αυτό έδωσε την αφορμή να υπάρξουν φήμες ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου σχεδίαζε να καταλάβει το χώρο μετά την απομάκρυνση της από την Προεδρία της Βουλής.
Οι φήμες αυτές συνεχίστηκαν ακόμα και μετά την διάψευση της ίδιας της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Συνεργάτες της κατέστησαν σαφές ότι η Πρόεδρος της Βουλής θα ακολουθήσει το παράδειγμα και των προκατόχων της και θα αναζητήσει γραφείο σε άλλο κτίριο της Βουλής.
Σήμερα, για το ζήτημα παίρνει θέση ο γενικός γραμματέας της Βουλής και συνεργάτης της Ζωής Κωνστανοπούλου Γιώργος Θαλάσσης.
Κατηγορεί ευθέως για την προκληθείσα αναταραχή την τμηματάρχη της βιβλιοθήκης κυρία Δρούλια η οποία είναι μια εκ των υποψήφιων για τη θέση της διεύθυνσης της βιβλιοθήκης μετά την συνταξιοδότηση του κ. Δρακόπουλου. Της καταλογίζει επίσης ότι ήταν εκείνη που ενέπλεξε το όνομα της κυρίας Κωνσταντοπούλου στην υπόθεση για να κερδίσει έτσι δημοσιότητα.
Ο κ. Θαλάσσης αναφέρει ότι η κυρία Δρούλια παρόλο που δεν είναι διευθύντρια είχε οικειοποιηθεί το γραφείο της διεύθυνσης κατά τρόπο αήθη δόλιο και καταχρηστικό για να δημιουργήσει de facto καταστάσεις και να επιβάλει τον εαυτό της στη θέση της διευθύντριας.
Τέλος γνωστοποιεί ότι το γραφείο θα παραμείνει κλειδωμένο μέχρι να παραδωθεί στο νέο διευθυντή του τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ