ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

Σκάνδαλο VW: Η Ελληνίδα διαψεύδει την «εμπλοκή» της στην έρευνα


Η Άννα Στεφανοπούλου, καθηγήτρια Μηχανολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν διαψεύδει ότι ήταν εκείνη η οποία ξεσκέπασε την απάτη - σκάνδαλο της VW. Τι λέει.
skandalo-vw-i-ellinida-diapseudei-tin-emploki-tis-stin-ereuna

«Είμαι ειδικός στα συστήματα μετάδοσης ισχύος και όταν έδωσα συνέντευξη στο Public Radio International εξήγησα τις θεμελιώδεις προκλήσεις για τη μείωση των εκπομπών και την κατανάλωση καυσίμων με χαμηλό κόστος...»
Η Άννα Στεφανοπούλου, καθηγήτρια Μηχανολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν διαψεύδει ότι ήταν εκείνη η οποία ξεσκέπασε την απάτη - σκάνδαλο της VW, που συγκλονίζει τη Γερμανία και τις ΗΠΑ.
«Δεν είχα εμπλοκή με την έρευνα ή την ανάλυση δεδομένων που αποκάλυψε το θέμα της VW» δήλωσε.
Η αποκάλυψη της απάτης που έγινε την περασμένη Δευτέρα αφορά σε 500.000 οχήματα στις ΗΠΑ αλλά και σε 11.000.000 παγκοσμίως και έχει προκαλέσει παγκόσμιο σάλο.
Από τότε η μετοχή της γερμανικής εταιρίας καταρρέει και μόλις χθες,το απόγευμα της Τετάρτης, ο διευθύνων σύμβουλός της «κύριος Ποιότητα» αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ