ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

Βούρκωσε η Ζωής στην αυλαία της επιτροπής χρέους αλλά τα καρφιά δεν έλειψαν


Εμφανώς δύσθυμη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απηύθυνε την τελευταία της ομιλία ενώπιον της επιτροπής ελέγχου του χρέους που συνεδριάζει δημόσια στην -κλειστή- Βουλή.
i-sugkinisi-tis-zwis-stin-aulaia-tis-epitropis-xreous

Την δική της αυλαία ως πρόεδρος της Βουλής έριξε  ενώπιον της επιτροπής Αλήθειας για το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους που η ίδια είχε συστήσει  η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Στο τελείωμα της μακροσκελούς της τοποθέτησης «έσπασε από συγκίνηση»  η φωνή της διαβάζοντας απόσπασμα της επιστολής που της απέστειλε νεαρός φοιτητής με θέμα τα δεινά του μνημονίου.

 
 
  'Εκανε  απολογισμό με αφετηρία την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος και δημοσιοποίησε τι είχε προτείνει σε κυβερνητιή σύσκεψη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων  στην οποία μετείχαν μεταξύ των άλλων οι Φλαμπουράρης, Παππάς, Παπαδημούλης, Δραγασάκης, Βαρουφάκης, Τσακαλώτος 
 
Η Πρόεδρος της Βουλής  αποκάλυψε ότι πρότεινε τότε να χρησιμοποιηθεί το πόρισμα της επιτροπής μαζί με το συντριπτικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος προκειμένου να ζητηθεί η ακύρωση του δημοσίου χρέους ´η η αναστολή του και να προβεί η χώρα σε κυρίαρχες ενέργειες προστασίας του πληθυσμού.
 
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου  υπονόησε ότι  όχι μόνο δεν εισακούστηκε αλλα τότε ξεκίνησε και μια αντίστροφη πορεία της κυβέρνησης σε σέβη με τις δέσμευσης της κυβέρνησης και τις προεκλογικές δεσμεύσεις της, που περιείχαν τις δυο δέσμες των προαπαιτούμενων και τελικά την κατάθεση και ψήφιση στη βουλη του τρίτου μνημονίου.
Νωρίτερα έπλεξε το εγκώμιο στα μέλη της επιτροπής,  κατήγγειλε όσους επιχείρησαν να πλήξουν το έργο της, ενώ δεν παρέλειψε να καταδικάσει την σημερινή σύλληψη των μελών της ΠΟΣΠΕΡΤ για τους οποίους όπως υποστήριξε προσπαθούσαν να μεταφέρουν την αλήθεια.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου εξέφρασε την άποψη ότι η επιτροπή αυτή αποτελεί την καλύτερη και πολυτιμότερη παρακαταθήκη αυτής της κοινοβουλευτικής περιόδου, παρακαταθήκη που όπως είπε ανήκει στον ελληνικό λαό, παρακαταθήκη κατά εκείνων που αντιστρατεύονται τη δημοκρατία. 
Επανέλαβε εξάλλου ότι η επιτροπή τρομοκράτησε και αυτή ήταν η βασική αιτία που δέχθηκε πόλεμο, συκοφαντίες., λάσπη, λοιδορίες από κέντρα που είχαν συμφέρον να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για το χρέος, «διότι οι δανειστές μας γνώριζαν εξ  αρχής ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να σώσουν με δόλο τις ευρωπαικές τράπεζες σε συνεργασία με τις διαπλεκόμενες κυβερνήσεις».
Καταφέρθηκε επίσης κατά των ΜΜΕ καταλογίζοντας τους ότι υπηρετούν την παραπληροφόρηση και την μιντιακή διαπλοκή διαψεύδοντας ότι η σημερινή, αλλά και οι υπόλοιπες δύο συνεδριάσεις ορίστηκαν τη τελευταία στιγμή.
Κλείνοντας δεσμεύτηκε ότι όσο είναι Πρόεδρος της Βουλής θα εξακολουθήσει να περιβάλλει με προστασία το κύρος της επιτροπής. Τόνισε ωστόσο ότι δεν μπορεί να προκαταλάβει ποια θα είναι η απόφαση του διάδοχου της σε σχέση με το μέλλον αν και είχε οριστεί ότι η επιτροπή θα έκλεινε τις εργασίες της τον Μάιο του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ