ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015

Τι δεν καταλαβαίνεις; Οι φωτό αρχείου σε μάραναν; Ή μήπως η πραγματικότητα; Τι είναι ποιο ενοχλητικό; Αναρτήθηκε από SALAMIS-NEWS

25 Σεπ 2015

Τι δεν καταλαβαίνεις; Οι φωτό αρχείου σε μάραναν; Ή μήπως η πραγματικότητα; Τι είναι ποιο ενοχλητικό;

Φωτό αρχείου
Το πρόβλημα το επανατοποθετεί ο ανώνυμος γονιός στην σωστή του διάσταση! Ο διαχειριστής σας φταίει; Ο διαχειριστής που σύ αποκαλείς αλήτη (είναι ο ίδιος που προεκλογικά σας στήριξε –τότε δεν ήταν αλήτης;-) Ο κάθε διαχειριστής προβάλλει τα υπαρκτά προβλήματα.
Εσύ είσαι τώρα εκεί στην σκληρή πραγματικότητα, για να τα λύνεις όχι για να δαιμονοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις. Προεκλογικά άλλωστε δεν έλεγες τέρμα η μεμψιμοιρία, όλοι οι δήμοι είναι χρεωμένοι, εμείς θα φέρουμε λεφτά από την περιφέρεια, από το υπουργείο κ.α. τώρα σας φταίνε οι πρώην;

Ανώνυμος γονιός σου κάνει; 25/9/15 00:14
Αυτό, που η Δημοτική Αρχή βλέπει παντού αντιπολίτευση είναι ανεξήγητο φαινόμενο στην Σαλαμίνα. Οι γονείς θέλουν να παρέχουν ασφάλεια στα παιδιά τους και όχι να κάνουν αντιπολίτευση στην πλάτη των παιδιών τους (όποιος το κάνει είναι άξιος της μοίρας του) παίζοντας με την ασφάλειά τους.

Από την περσινή χρονιά είχε ενημερωθεί ο τότε Αντιδήμαρχος για το θέμα και για την πρόθεση των γονέων να βοηθήσουν από την μεριά τους και αυτοί όσο μπορούσαν (μόνοι τους πήγαν οι γονείς στην Αστυνομία για τον περιβάλλοντα χώρο, μόνοι τους σκάψανε τον κήπο).
Αλλά είναι αδύνατον οι γονείς να σπάσουν χαρμάνια και να φτιάξουν την πλάκα που μπάζει γιατί μπάζει. Το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε ξαφνικά μόλις παρέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή (Η προηγούμενη Δ.Α είχε κρεμάσει ΚΛΕΙΣΤΟΝ πολύ καιρό πριν τις τελευταίες δημοτικές εκλογές και εκτός αυτού η τωρινή Δήμαρχος έλεγε στον προεκλογικό της αγώνα να φτιάξουμε την Σαλαμίνα από την ΑΡΧΗ). αλλά είναι πρόβλημα χρόνων, που έχουν ευθύνη και οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.
Τώρα γιατί δεν θέλει η νέα Δ.Α να βγάλει το χάλι που παρέλαβε στη φόρα!!!!!  Δεν το ξέρω!! Δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτά τα γνωρίζει η Δήμαρχος που είναι μάνα και πρέπει να δήξει και μια ευαισθησία παραπάνω εκτός και αν μπροστά στην ΚΑΡΓΙΕΡΑ τα συναισθήματα πάνε περίπατο.
Στην τελική αν όλα είναι εντάξει ας πάει κάποιος τέλος πάντων από το Δήμο να το βεβαίωση ενυπόγραφα, ώστε να κλείσει τα στόματα των ''κακών γονέων'' που θέλουνε το κακό των παιδιών τους.
·         Όταν πιάσουν οι βροχές για τα καλά ας πάει όποιος θέλει να δει το Feng Shui, όλο το καλοκαίρι στέγνωσε η ταράτσα μην περιμένουμε με μια βροχή μιας ώρας να δούμε τους καταρράκτες της Εδέσσης.
·         Οι μονώσεις γίνονται το καλοκαίρι και όχι το φθινόπωρο, κορόιδο σε πιάσανε μανάρι!!! (Έτσι μου είχε πει ένας παλιός εργολάβος οικοδόμων της Κούλουρης σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα στο σπίτι μου)

·         Όλα γίνονται για τα μικρά παιδιά και μόνο. Όταν γίνει η στραβή τότε τι?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ