ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 28, 2015

Πρέβεζα: Προφυλακίστηκε ο 56χρονος που μαχαίρωσε τον 79χρονο [φωτο]


dolofonia profulakish 28-12-2015Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 56χρονος από τη Λυγιά της Πρέβεζας, ο οποίος κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία του 79χρονου το βράδυ των Χριστουγέννων. Ο δράστης, που συνελήφθη στις 26 Δεκεμβρίου, οδηγήθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρέβεζας προκειμένου να...


απολογηθεί, ύστερα από την προθεσμία που έλαβε την Κυριακή.
Τόσο τη Δευτέρα, όσο και την προηγούμενη ημέρα ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για διαταραγμένη ψυχικά προσωπικότητα, μάλιστα στην Λυγιά Πρέβεζας χαρακτηριζόταν ως ο τρελός του χωριού, ενώ φέρεται κατά το παρελθόν να είχε νοσηλευθεί αρκετές φορές σε ψυχιατρική κλινική.
Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα των Χριστουγέννων, ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα, με τη χρήση ενός στιλέτου, τον 79χρονο, τη στιγμή που αυτός κινούνταν πεζός στη Λυγιά Πρέβεζας, καταφέρνοντάς του χτυπήματα στο πίσω μέρος του σώματος.
Στη συνέχεια, ότι ο δράστης φρόντισε να πλύνει τα ρούχα που φορούσε και το μέσο διάπραξης της ανθρωποκτονίας (στιλέτο) και να κάψει τα υποδήματά του, με σκοπό να εξαφανίσει ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του.
Ωστόσο, ο 56χρονος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας ότι είδε το "Διάβολο" μπροστά του και όχι τον 79χρονο, ενώ μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές Ιωαννίνων.
dolofonia3 profulakish 28-12-2015
dolofonia2 profulakish 28-12-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-12-2015 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ