ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2015

Η βροχή έσβησε τις πυρκαγιές στην Ισπανία [βίντεο+φωτο]


spain1 29-12-2015Περίπου 200 πυρκαγιές στη βόρεια Ισπανία τέθηκαν υπό έλεγχο  και μάλιστα οι περισσότερες έσβησαν χάρη στη βροχή, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η περιφερειακή κυβέρνηση της Κανταβρίας. Το πρωί της Τρίτης  δεν υπήρχε πλέον καμιά ενεργή εστία, σύμφωνα με την ανακοίνωση,  καθώς η βροχή που έπεσε τη...
νύχτα της Δευτέρας σταμάτησε την επέκταση των πυρκαγιών.


Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της περιφέρειας, Μιγκέλ Άνχελ Ρεβίγια, οι φωτιές κατέστρεψαν περισσότερα από 20.000 στρέμματα εξαιρετικής οικολογικής αξίας, που περιλαμβάνουν φυσικά πάρκα, προσθέτοντας ότι οι περισσότερες εξ αυτών οφείλονται σε εμπρησμούς.
Παρόλα αυτά η περιφέρεια παραμένει σε κατάσταση συναγερμού, καθώς η μετεωρολογική υπηρεσία ανακοίνωσε πως θα σημειωθούν ισχυρές ριπές ανέμων που υπάρχει φόβος να αναζωπυρώσουν τις πυρκαγιές.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι  δασικές πυρκαγιές που έπληξαν τις γειτονικές περιφέρειες των Αστουριών και της Ναβάρας, ανατολικότερα, τέθηκαν επίσης υπό έλεγχο ή κατασβέστηκαν, ανακοίνωσαν εκπρόσωποι των υπηρεσιών πυρόσβεσης στις περιφέρειες αυτές.
spain2 29-12-2015

spain3 29-12-2015
Δείτε βίντεο εδώ 
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-12-2015 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ