ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2015

Καλιφόρνια: Αυτοκίνητο με οικογένεια τουριστών περνά μέσα από την πύρινη λαίλαπα [βίντεο]


fire california 27-12-2015Μια οικογένεια Ολλανδών, που επισκέφθηκε την Καλιφόρνια των ΗΠΑ για διακοπές, βρέθηκε εν μέσω της πύρινης λαίλαπας, που εκδηλώθηκε το Σάββατο καίγοντας μεσα σε μία νύχτα 1.200 στρέμματα δάσους στο νότιο κομμάτι της πολιτείας. «Είχαμε ήδη δει τη φωτιά 30 λεπτά πριν πραγματικά την περάσουμε, αλλά δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ότι ήταν τόσο μεγάλη και τόσο τρομακτική», είπε στο NBC News...


ο άνδρας της οικογένειας, Maaike Maks, αφού ανάρτησε στο Twitter ένα βίντεο με τις μεγάλες φλόγες να χορεύουν
«Δεν υπήρχε κανείς να μας σταματήσει,  καθώς πηγαίναν κοντά και πιο κοντά. Έτσι σκεφτήκαμε ότι θα ήταν απολύτως ασφαλές για μας να οδηγήσουμε και να την περάσουμε», δήλωσε ο Maks και συμπλήρωσε: «Τότε ξαφνικά όλοι αυτοί οι σπινθήρες και μια φλεγόμενη βάτος χτύπησε το αυτοκίνητό μας και δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα από ό, τι ήταν γύρω μας, λόγω του καπνού... Ήμασταν πολύ τυχεροί, στη χειρότερη περίπτωση, το αυτοκίνητό μας θα μπορούσε να εκραγεί»
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πυρκαγιά κατέκαψε 1.250 στρέμματα στην περιοχή Solimar Beach της Ventura, αναγκάζοντας τους κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Οι περίπου 600 πυροσβέστες που ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης, δύο εκ των οποίων τραυματίστηκαν ελαφρά, κατάφεραν να σταματήσουν σημαντικά την εξάπλωση της φωτιάς μέσα στο Σάββατο. 
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-12-2015 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ