ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2015

Ζυρίχη: Συναγερμός σε εβραϊκό σχολείο -Εντοπίστηκε ύποπτο αυτοκίνητο


zurixh upopto ix 17-12-2015Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Ζυρίχης μετά από αναφορές για τον εντοπισμό ενός ύποπτου αυτοκίνητο κοντά σε εβραϊκό σχολείο, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική δράση. Σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα 20 Minuten, η αστυνομία έχει αποκλείσει τους δρόμους γύρω από...
το σχολείο στη Σένταλστρασε στο κέντρο της πόλης, στην οποία ζει μια αρκετά μεγάλη εβραϊκή κοινότητα.
«Ένα εβραϊκό σχολείο στην Σένταλστρασε μας ενημέρωσε χθες το βράδυ για την παρουσία ενός ύποπτου οχήματος, το οποίο πέρασε από το σχολείο αρκετές φορές. Ένας άγνωστος είχε επίσης εκδηλώσει μια ύποπτη συμπεριφορά κοντά στο σχολείο χθες το απόγευμα», αναφέρεται την Πέμπτη σε ανακοίνωση της αστυνομία.
«Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για μια εγκληματική δράση», προσθέτει η αστυνομία στην σημερινή ανακοίνωσή της, στην οποία διευκρινίζει επίσης ότι ένας δρόμος τον οποίο έχει κλείσει θα ξαναδοθεί πιθανώς στην κυκλοφορία εντός των επόμενων ωρών.
Ελήφθησαν επίσης περαιτέρω μέτρα ασφαλείας σε συμφωνία με τη διεύθυνση του σχολείου, καταλήγει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-12-2015 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ