ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 30, 2015


narkwt Kalumnos 30-12-2015Για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση συνελήφθη την Τετάρτη ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος κατά την άφιξη του στο νησί...


με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και αφού τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση, όταν μετέβη στην περιοχή Βαθύ, του έγινε αστυνομικός έλεγχος.
Από τον έλεγχο και την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι, μετέφερε ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών τα οποία σκόπευε να αποκρύψει σε «καβάτζα» για περεταίρω διακίνησή τους.
Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 3 κιλών και 182 γραμμαρίων, τοποθετημένη σε πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες
  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 6 κιλών και 442 γραμμαρίων, τοποθετημένη σε έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες
  • Το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ
  • Τέσσερα κινητά τηλέφωνα
  • Ακτοπλοϊκό εισιτήριο
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-12-2015 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ