ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2015

Πούτιν: Δεν θέλουμε να γίνουμε Σοβιετική Ένωση αλλά κανείς δεν μας πιστεύει


«Η Ρωσία δεν θέλει την επιστροφή της Σοβιετικής Ένωσης αλλά κανείς δεν θέλει να το πιστέψει», ανέφερε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.
poutin-den-theloume-na-ginoume-sobietiki-enwsi-alla-kaneis-den-mas-pisteuei

«Η Ρωσία δεν θέλει την επιστροφή της Σοβιετικής Ένωσης αλλά κανείς δεν θέλει να το πιστέψει».
Αυτό δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγορώντας τους ευρωπαίους ότι δεν συγχέουν την Ρωσία με τη Σοβιετική Ένωση.
Στη συνέντευξη που προβλήθηκε την Κυριακή και η οποία θα αποτελέσει τον κορμό ενός επερχόμενου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Παγκόσμια Τάξη», ο Πούτιν δεσμεύθηκε ακόμη πως θα ενισχύσει τα πυρηνικά όπλα της χώρας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τέθηκε και το θέμα του ρόλου της Ρωσίας στη Συρία. 
«Θα γίνει πόλεμος;», ήταν μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ο ρώσος πρόεδρος.
«Εννοείται παγκόσμιος πόλεμος;», διερωτήθηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, πριν αρχίσει να μιλά για τους κινδύνους των πυρηνικών όπλων.
«Θα ήθελα να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ένας άνθρωπος στον πλανήτη που είναι αρκετά τρελός ώστε να αποφασίσει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα», σημείωσε και πρόσθεσε πως αυτό θα οδηγούσε σε «ολοκληρωτική καταστροφή».
Όπως ανέφερε ωστόσο ο Πούτιν, η Ρωσία θα συνεχίσει να αναπτύσσει τα δικά της πυρηνικά όπλα, ως μέσο αποτροπής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ