ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2015

Αυτοί που κατέστρεψαν την οικονομία και τη χώρα να πάνε να μας ξεμπλέξουν. Και να αφήσουν ήσυχους τους συνταξιούχους, τις συντάξεις και τα σπίτια μας


Αυτοί που κατέστρεψαν την οικονομία και τη χώρα να πάνε να μας ξεμπλέξουν. Και να αφήσουν ήσυχους τους συνταξιούχους, τις συντάξεις και τα σπίτια μας

 ΘΕΛΟΥΜΕ να ρωτήσουμε όλους αυτούς που αντιδρούν τώρα, εναντίον του σκληρού πράγματι ασφαλιστικού νόμου, που σε κανένα μήνα θα ψηφιστεί γιατί πραγματικά τα μέτρα που απαιτούν και μας ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ οι ξένοι δανειστές να εφαρμόσουμε είναι ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ και στην ουσία εξανεμίζουν τις συντάξεις μας, τον κόπο και το μόχθο των εργαζομένων που ΠΛΗΡΩΝΑΝ επί 30-40 χρόνια, για να πάρουν μια αξιοπρεπή σύνταξη στα γεράματά τους, ΓΙΑΤΙ τόσα χρόνια που κυβερνούσαν δεν είχαν πάρει αυτοί, κάποια ΗΠΙΑ και ΛΟΓΙΚΑ μέτρα για να μην φθάναμε στο σημερινό αδιέξοδο.


ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις εδώ και 50 χρόνια το ΕΒΛΕΠΑΝ, ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ και οι υπεύθυνοι τους ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ, ότι το Ασφαλιστικό ήταν έτοιμο να ΣΚΑΣΕΙ αλλά όλοι το άφηναν για να το λύσει η επόμενη κυβέρνηση για να μην χρεωθούν το πολιτικό κόστος.
ΚΑΙ τελικά το φόρτωσαν να το λύσει ο Αλέξης, ο οποίος δεν φέρνει καμία απολύτως ευθύνη για την κατάντια του Ασφαλιστικού. Και το αστείο είναι ότι ενώ ο Τσίπρας αγωνίζεται για να βρει αξιοπρεπή λύση, οι ΕΝΟΧΟΙ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ σαμποτάρουν οποιαδήποτε πρόταση του Πρωθυπουργού, χωρίς αυτοί οι κύριοι να προτείνουν καμία απολύτως λύση.
ΑΛΛΑ και οι άλλοι απατεώνες, οι ξένοι τοκογλύφοι δανειστές μας που δάνειζαν εδώ και 50 χρόνια τα λαμόγια τους πολιτικούς μας, με φοβερούς τόκους και επιτόκια – μας έδωσαν 10 και θέλουν να πάρουν πίσω 100 – τώρα που μας βρήκαν στριμωγμένους, μας έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό και θέλουν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΝΤΑΣ τις συντάξεις των φτωχών συνταξιούχων! Έτρωγαν οι ξένοι μαζί τα κλεφτρόνια τους Έλληνες πολιτικούς τα λεφτά και απαιτούν να πληρώσουν τη… νύφη και τη «ζημιά» οι κακόμοιροι οι συνταξιούχοι μας! Από τους οποίους θέλουν να τους πάρουν και τα σπίτια γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πληρώνουν τις δόσεις και λόγω της οικονομικής κρίσης που πτώχευσε το κράτος και επειδή τους έκοψαν τις συντάξεις, γεγονότα για τα οποία οι συνταξιούχοι και γενικότερα οι πολίτες, καμία απολύτως ευθύνη δεν φέρουν. Εκτός και οι τοκογλύφοι δανειστές μας ήθελαν οι συνταξιούχοι μας να γίνουν κλέφτες και να πηγαίνουν να… ληστεύουν, για να πληρώνουν τις δόσεις τους!..
ΟΙ πολιτικοί μας και οι ξένοι δανειστές πρέπει επιτέλους να μάθουν ότι ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας πολίτης, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ σε τίποτε για την οικονομική καταστροφή της χώρας, γιατί οι πολίτες το μόνο που έκαναν ήταν ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ – τουλάχιστον στη συντριπτική τους πλειοψηφία – 16 ώρες την ημέρα και να ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. Τώρα αν οι πολιτικοί που μας κυβερνούσαν ήταν… ηλίθιοι, ανίκανοι ή κλέφτες και τα έτρωγαν μαζί με τους ξένους δεν μπορεί να φέρουν καμία ευθύνη οι συνταξιούχοι και οι απλοί πολίτες.
ΑΚΟΜΑ και για την είσοδο της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στη συνέχεια στην Ευρωζώνη, που μόλις μπήκαμε την άλλη μέρα, με το καλημέρα ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ οι τιμές, εμάς τους πολίτες δεν μας ρώτησε κανείς. Επομένως όπως τα μπλέξανε να πάνε να τα ξεμπλέξουν!
Κ.


  Mας αντιγράφουν!
Μεγάλη Αυστραλιανή εφημερίδα πρότεινε ό,τι είχαμε γράψει εμείς για τους Τζιχαντιστές εδώ και ένα μήνα
ΣΤΙΣ 18 Νοεμβρίου, εδώ και ένα μήνα γράψαμε ότι όσα βίαια μέτρα και αν ληφθούν, όσες επιδρομές, χερσαίες και αεροπορικές και να γίνουν, η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που σκορπά σε όλο τον κόσμο ο ISIS δεν πρόκειται να εξαφανιστεί, αφού ήδη σε όλες τις χώρες του κόσμου υπάρχουν φανατικοί τζιχαντιστές, που μπορούν με τις βόμβες τους να τινάξουν στον αέρα την παγκόσμια ειρήνη και ο κόσμος να ζει μόνιμα πλέον μέσα στο ΦΟΒΟ και ΤΡΟΜΟ, σαν λύση δε προτείναμε παραβλέποντας τον κίνδυνο να χαρακτηριστούμε σαν… φιλοτρομοκράτες – ότι πρέπει να γίνει μια παγκόσμια συνδιάσκεψη και να κληθούν να λάβουν μέρος σε αυτήν και οι Τζιχαντιστές για να μην γίνει Ζούγκλα ο πλανήτης.
ΙΣΩΣ είμαστε η πρώτη εφημερίδα στην Ευρώπη που πρότεινε αυτή τη λύση.
ΠΡΟΧΘΕΣ με κατάπληξη διαπιστώσαμε ότι μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Αυστραλίας η «The News» που ανήκει στο συγκρότημα του Μέρντοκ κυκλοφόρησε με το παρακάτω άρθρο, που με επιχειρήματα στηρίζει την πρότασή μας…
ΔΕΝ είναι πρώτη φορά που η «kontranews»πρωτοπορεί και στη διεθνή πολιτική ενημέρωση…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ, εδώ ολόκληρο το άρθρο της μεγάλης Αυστραλιανής εφημερίδας, που έχει εκατομμύρια αναγνώστες:
«Εντείνονται οι εκκλήσεις στην Δύση για διαπραγματεύσεις με το Ισλαμικό Κράτος.
Από τότε που η απειλή της τρομοκρατίας εδραιώθηκε στην πολιτική σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, η επαναλαμβανόμενη απάντηση των δυτικών κυβερνήσεων είναι ομόφωνη και απόλυτη: «Δεν διαπραγματευόμαστε με τρομοκράτες». Αλλά παρά τις επίσημες θέσεις που εκφράζονται, εντείνονται οι εκκλήσεις προς τις κυβερνήσεις για την ανάπτυξη μιας αποδεκτής μορφής διπλωματίας που θα ασχολείται με τους τζιχαντιστές στην Μέση Ανατολή. Υποστηρίζουν ότι έχει έρθει η ώρα να διαπραγματευτούμε με το Ισλαμικό Κράτος.
Ο επιτελάρχης του πρώην Βρετανού Πρωθυπουργού, Τόνι Μπλερ, είναι ένας εκ των θερμότερων υποστηρικτών που ζητούν πολιτικό διάλογο με τους εξτρεμιστές. Σε άρθρο του στο «Τhe Atlantic» αυτή την εβδομάδα, ο Τζόναθαν Πάουελ απηύθυνε έκκληση στη Δύση «να διαπραγματευθεί με το ISIS», λέγοντας ότι οι κυβερνήσεις οφείλουν «να μαθαίνουν από την ιστορία». «Στην πραγματικότητα πάντα καταλήγουμε να μιλάμε στις τρομοκρατικές ομάδες αντί να τους συντρίβουμε στρατιωτικά», αναφέρει.
Ο δρ. Κεν Φρέιζερ, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας συμφωνεί. «Νομίζω ότι η διαπραγμάτευση θα καταστεί αναπόφευκτη στο τέλος», είπε στο news.com.au. «Προφανώς, είναι μία καλή ιδέα». «Θα μείνω έκπληκτος αν δεν έχουν ήδη ξεκινήσει κάποιο είδος επικοινωνίας μαζί τους. Αν δεν το έχουν πράξει, είναι ανίκανοι». «Οποιοσδήποτε αντιμάχεται έναν εχθρό, επίσης μιλάει μαζί του», δηλώνει ο Φρέιζερ. «Συντριβή του Ισλαμικού Κράτους σημαίνει να καταπολεμήσουμε την ιδεολογία τους. Αυτό μεταφράζεται σε καταπολέμηση της ιδέας ενός Χαλιφάτου, που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ», υποστηρίζει ο δρ. Φρέιζερ.
Όπως γράφει ο Τζόναθαν Πάουελ, αν χρησιμοποιηθούν ισχυρά στρατιωτικά και διπλωματικά μέσα για την αντιμετώπιση των σουνιτικών διαμαρτυριών που πυροδοτούν τη σύγκρουση και προσφέρουν στους υποστηρικτές του ISIS μια πολιτική διέξοδο, τότε ίσως εξαλειφθεί το πρόβλημα του ISIS. Aν και ο επίσημος στόχος τους είναι η παγκόσμια ισλαμική κυριαρχία, ο Πάουελ πιστεύει ότι οι ηγέτες των τζιχαντιστών έχουν επιδείξει λίγη πονηριά, καθώς γνωρίζουν ότι αυτή η επιδίωξη είναι ουτοπική.
Στο άρθρο του στο «The Atlantic», ο Τζόναθαν Πάουελ αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις της βρετανικής κυβέρνησης με τον IRA στο πρόσφατο παρελθόν και προτείνει στις δυτικές κυβερνήσεις να κάνουν το ίδιο με το Ισλαμικό Κράτος. Παρά τις τρομοκρατικές δράσεις του IRA, η βρετανική κυβέρνηση ξεκίνησε μυστικά διαπραγματεύσεις για να εξετάσει τη δυνατότητα σύναψης μίας συμφωνίας καταμερισμού της εξουσίας μεταξύ των Καθολικών και των Προτεσταντών. «Δεν είναι ακατόρθωτο. Το ίδιο σχέδιο μπορεί να επαναληφθεί με το Ισλαμικό Κράτος», γράφει ο Πάουελ», καταγγέλλει το άρθρο της «The News».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ