ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2015

Γυναίκα με ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης συνελήφθη στο Μονπελιέ ως ύποπτη τρομοκρατίας


pseutikh koilia 23-12-2015Μια γυναίκα που είχε προμηθευτεί ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης μέσω διαδικτύου, υνελήφθη στο Μονπελιέ της Γαλλίας, με την κατηγορία ότι σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στη χώρα. Η 23χρονη Καμίλ, Γαλλίδα που έχει ασπαστεί το Ισλάμ και ο 25χρονος σύζυγός της, με καταγωγή από το Τσάντ, συνλήφθησαν μετά από...


έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι τους, όπου εντοπίστηκε η ψεύτικη κοιλιά. Στο σπίτι βρέθηκαν, επίσης, στοιχεία που δείχνουν ότι το ζευγάρι είχε παρακολουθήσει πολλές ώρες βίντεο με φρικαλεότητες του Ισλαμικό Κράτους.
Το αντικείμενο ήταν καλυμμένο με αλουμίνιο, υλικό που μπορεί να "ξεγελάσει" τους ανιχνευτές στις εισόδους κάποιων καταστημάτων.
Η νερή γυναίκα υποστηρίζει ότι αγόρασε την ψεύτικη κοιλιά, ώστε να έχει προνομιακή μεταχείριση στα ταξίδια της.
Ωστόσο, οι αρχές πιστεύουν ότι μαζί με τον σύζυγό της σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση.
"Αυτοί οι άνθρωποι έχουν εξαιρετικά ανησυχητικό προφίλ και αυτά που ανακαλύψαμε εξίσου", δήλωσε πηγή στην αντιτρομοκρατική που επικαλείται η τοπική εφημερίδα «Midi Libre».
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, η 23χρονη είχε πρόσφατα κληρονομήσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, σημαντικό μέρος του οποίου είχε μοιράσει σε μουσουμάνους φίλους της. Επιλέον, είχε κάνει πολλές αναζητήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με γυναίκες καμικάζι αυτοκτονίας και είχε εκφράσει την επιθυμία να μεταβεί στη Συρία για να γίνει μάρτυρας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-12-2015 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ