ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2015

Ινδία: Ανήλικη αυτοκτόνησε αφού τη βίασαν για να εκδικηθούν τη... μητέρα της


rape 29-12-2015Μία 16χρονη κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι της αδυνατώντας να αντέξει το σοκ του βιασμού της από δύο άγνωστους άνδρες στη βορειοανατολική Ινδία. Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες προχώρησαν στο βιασμό της κοπέλας για να εκδικηθούν τη μητέρα της, για πολιτικούς λόγους. Η μητέρα της κοπέλας είχε μόλις κερδίσει τον..
.
αντίπαλό της στις τοπικές εκλογές στην περιφέρεια Μιρζαπούρ και το ίδιο βράδυ δύο άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της, απήγαγαν την 16χρονη κόρη της και την βίασαν ομαδικά, ως εκδίκηση για την εκλογική νίκη!
Το κορίτσι κατήγγειλε τον βιασμό στην αστυνομία. Ωστόσο οι αρμόδιοι την έστειλαν στο σπίτι της χωρίς να προβούν σε συλλήψεις.
Λίγες ώρες αργότερα του θύμα του βιασμού είχε αυτοκτονήσει. 
Η αστυνομία, τελικά, συνέλαβε τους δύο δράστες του βιασμού, οι οποίοι, όπως αποδείχθηκε΄,  ήταν συγγενείς του αντιπάλου της νικήτριας των εκλογών. Μάλιστα οι συλληφθέντες ομολόγησαν το έγκλημά τους και παραδέχθηκαν ότι το κίνητρό τους ήταν η εκδίκηση, λόγω του εκλογικού αποτελέσματος. 
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι συνθήκες που επικρατούν για τις γυναίκες σε επαρχιακές περιοχές της Ινδίας και η ατιμωρησία των βιαστών βυθίζουν στον σκοταδισμό τις τοπικές κοινωνίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη χώρα καταγγέλλεται ένας βιασμός κάθε 21 λεπτά.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-12-2015 από directNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ