ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2015

Αντιμέτωπος με συμμορία διαρρηκτών στην Εκάλη ο ιδιοκτήτης εκπαιδευτηρίων Κ. Δούκας


astynomia 21-12-2015 copyΝύχτα τρόμου βίωσε ο ιδιοκτήτης εκπαιδευτηρίων, Κ. Δούκας, ο οποίος έδωσε "μάχη" με τα μέλη επικίνδυνης συμμορίας διαρρηκτών έξω από το σπίτι του στην Εκάλη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, τρεις άγνωστοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του κ. Δούκα, που βρίσκεται επί...
της οδου Δανάης στην Εκάλη. Εκείη την ώρα οι δράστες είχαν ήδη  αφαιρέσει δύο χρηματοκιβώτια. Τη στιγμή που τα φόρτωναν σε αυτοκίνητο, επέστρεφε στο σπίτι του ο κ. Δούμας μαζί με τη συζύγό του και τα δυό του παιδιά.


Ο ιδιοκτήτης των εκπαιδευτηρίων σχεδόν ενστικτωδώς κινήθηκε εναντίον τους με το αυτοκίνητό του, επιχειρώντας να χτυπήσει τους δράστες και να εμβολίσει το όχημά τους.
Τότε ένας από τους δράστες άρχισε με μία βαριοπούλα να χτυπά το πολυτελές αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη. Ωστόσο, εκείνος δεν σταμάτησε και προσέκρουσε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος του οχήματος των δραστών, με σκοπό να το ακινητοποιήσει.
Τότε οι κακοποιοί αιφνιδιασμένοι από την αντίδραση του, εγκατέλειψαν το ένα χρηματοκιβώτιο στον δρόμο και κατόρθωσαν να ξεφύγουν με το αυτοκίνητο, που παρά τις υλικές ζημιές που είχε υποστεί τέθηκε σε κίνηση.
Σύμφωνα με τον κ. Δούκα το χρηματοκιβώτιο που άρπαξαν οι κλέφτες περιείχε  5.000 ευρώ μετρητά και κοσμήματα αξίας περίπου 100.000 ευρώ.
Το θύμα της κλοπής έδωσε κατάθεση στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι ζήτησαν λεπτομέρεις για τα χαρακτηριστικά των δραστών και του οχήματός τους, ενώ παράλληλα πήραν και υλικό από κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ