ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2015

Τσίπρας: Στη Δικαιοσύνη η νέα λίστα που παρέδωσε ο Φαλτσιανί [βίντεο]


tsiprasΝέα λίστα με χιλιάδες διεθνείς συναλλαγές παρέλαβε από τον πρώην υπάλληλο της ελβετικής τράπεζας Ερβέ Φαλτσιανί, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μιχάλης Καλογήρου. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Αλέξης Τσίπρας την Τετάρτη το πρωί κατά την ομιλία του...
στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και πρόσθεσε ότι η λίστα στη συνέχεια παραδόθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, για τη διεξαγωγή έρευνας.


Ακόμη ο Α. Τσίπρας είπε: «Η ενδέκατη δράση της κυβέρνησης είναι ο νόμος για την οικειοθελή αποκάλυψη της φοροδιαφυγής. Πρόκειται για ένα νόμο που έχουμε ετοιμάσει και θα φέρουμε στη βουλή το νέο έτος, τον Γενάρη, προκειμένου να δώσουμε μία τελευταία ευκαιρία σε όσους στο παρελθόν απέκρυψαν έσοδα, μεταβιβάζοντας τα σε τράπεζες του εξωτερικού. Να τους δώσουμε μία τελευταία ευκαιρία να τα εμφανίσουν και να πληρώσουν ότι αναλογεί στο ελληνικό δημόσιο, χωρίς να έχουν τις επιπτώσεις που αργά ή γρήγορα θα έχουν αν δεν αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία».
 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-12-2015 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ