ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2015

Ηλεία: Τραγικός θάνατος για 83χρονη που κάηκε προσπαθώντας να ανάψει τη σόμπα


fwtia 83xronh sompa 23-12-2015Στα τραύματά της υπέκυψε στο 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου είχε μεταφερθεί μια 83χρονη γυναίκα από την Βάρδα Ηλείας, που υπέστη σοβαρά εγκαύματα, το απόγευμα της Τρίτης. Η ηλικιωμένη που ζούσε σε ισόγεια κατοικία δίπλα από την αδερφή της επιχείρησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, να ανάψει μια σόμπα με πετρέλαιο...
Όμως, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα ρούχα της λαμπάδιασαν και σφαδάζοντας από τους πόνους, καθώς καιγόταν η ηλικιωμένη βγήκε στο δρόμο.
Έγινε αντιληπτή από περίοικους που έτρεξαν να σβήσουν τη φωτιά, όμως η 83χρονη υπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα. Μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Βάρδας και στη συνέχεια στο 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα στο 80% του σώματός της και η κατάστασή της είναι εξαιρετικά κρίσιμη.
Σύμφωνα με το lialive.gr, η άτυχη γυναίκα, όμως, δεν άντεξε και στις 5:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης υπέκυψε στα τραύματά της.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-12-2015 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ