ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2015

Στο σκαμνί στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου για παράνομες δανειοδοτήσεις


trapeza lesvou lhmnou 18-12-2015Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών βορείου Αιγαίου παραπέμπονται σε δίκη με την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, στελέχη της υπό εκκαθάριση Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου, που ενέχονται στο πρώτο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε και αφορούσε παράνομες δανειοδοτήσεις ύψους...
τότε άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για υπόθεση του 2004 για την οποία θα δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τα τότε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, ο τότε διευθυντής και ο τότε υπεύθυνος της διαχείρισης επιταγών. Συγκατηγορούμενοι των τραπεζικών στελεχών θα είναι δύο φυσικά πρόσωπα που θα δικαστούν για ηθική αυτουργία στην απιστία.
Σημειώνεται, ότι  πέρα απο την υπόθεση των παράνομων δανειοδοτήσεων εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη  και άλλη δικογραφία με κατηγορουμένους τα ίδια ή άλλα πρόσωπα που κατηγορούνται για μια σειρά άλλων αδικημάτων για τα οποία έχουν απολογηθεί και έχουν αφεθεί ελεύθερα με περιοριστικούς όρους. Για την παραπομπή ή όχι σε δίκη των εμπλεκομένων και σε αυτή τη δεύτερη υπόθεση θα αποφασίσει με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου – Λήμνου τέθηκε υπό εκκαθάριση το 2012.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2015 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ