ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 23, 2015

Κρήτη: Επίθεση με χειροβομβίδες στο σπίτι επιχειρηματία


xeirovomvides 23-12-2015Επίθεση με χειροβομβίδες σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι λογιστή και επιχειρηματία στη Νεάπολη Λασιθίου. Άγνωστοι έριξαν μία χειροβομβίδα στην αυλή του σπιτιού, η οποία εξερράγη περίπου στη 01.30 της Τετάρτης. Επίσης, με δεύτερη χειροβομβίδα "παγίδευσαν" την πόρτα του σπιτιού...
προκειμένου η δεύτερη έκρηξη να σημειωθεί τη στιγμή που μέλος της οικογένειας ... θα άνοιγε την πόρτα!  Όπως αναφέρει το cretalive, στο άκουσμα της έκρηξης, η οικογένεια ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, ενώ από καθαρή τύχη κανένας δεν προσπάθησε να βγει από το σπίτι, γλιτώνοντας τα χειρότερα.
Πυροτεχνουργοί που έσπευσαν στο σημείοερευνούν τα υπολείμματα των χειροβομβίδων ενώ η αστυνομία εξετάζει τα πιθανά σενάρια για τα αίτια της επίθεσης.
Οι αστυνομικές αρχές, παράλληλα, ερευνούν αν ο επιχειρηματίας είχε δεχτεί απειλές στο παρελθόν ή αν είχε διαφορές με κάποιον.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-12-2015 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ