ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Δεκεμβρίου 26, 2015

Ρωσικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν πετρελαιοφόρα του ISIS στη Συρία [βίντεο+φωτο]


syria1 25-12-2015Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει δημοσιοποιήσει ένα βίντεο που δείχνει τις εναέριες επιθέσεις σε πετρελαιοφόρα και φορτηγά του Ισλαμικού Κράτους (IS) στη Συρία. Τα οχήματα εκρήγνυνται αφού έχουν χτυπηθεί από αεροπορικές επιδρομές ακριβείας, και τυλίγονται  στις φλόγες. Η Ρωσία έχει βομβαρδίσει υποδομές...
και θέσεις του Ισλαμικού Κράτους από την αεροπορική βάση του Khmeimim στη Λατάκια από τις 30 Σεπτεμβρίου, κατόπιν αιτήματος των συριακών αρχών.


Η Intel εντόπισε 12.000 πετρελαιοφόρα και φορτηγά στα σύνορα Ιράκ -Τουρκίας 
Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν εντοπίσει μέχρι 12.000 δεξαμενόπλοια και φορτηγά για τα τουρκο-ιρακινά σύνορα, όπως αναφέρει το Γενικό Επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας.
syria1 iraq 25-12-2015
"Οι αεροφωτογραφίες λήφθηκαν λήφθηκαν στην περιοχή του Zakho (μια πόλη στο ιρακινό Κουρδιστάν), οπου υπήρχαν 11,775 δεξαμενόπλοια και φορτηγά και στις δύο πλευρές στα τουρκο-ιρακινά σύνορα", δήλωσε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή, σύμφωνα με το Russia Today, ο αντιστράτηγος Sergey Rudskoy.
syria2 25-12-2015
"Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πετρέλαιο από το Ιράκ και τη Συρία έρχεται μέσω αυτού [Zakho] σημείου ελέγχου", είπε ο αντιστράτηγος Rudskoy και συμπλήρωσε  ότι βαρέα φορτηγά φορτωμένα με λάδι εξακολουθούν, επίσης, να διασχίζουν τα τουρκο-συριακά σύνορα, διευκρινίζοντας, ωστόσο ότι την ίδια στιγμή μειώνεται ο αριθμός των δεξαμενόπλοιων στις βόρειες και δυτικές διαδρομές που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά πετρελαίου από τη Συρία.
Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία έχει καταστρέψει στη Συρία, περίπου, 2.000 δεξαμενόπλοια που χρησιμοποιούνται από τους ισλαμιστές για τη μεταφορά πετρελαίου. Την τελευταία εβδομάδα, ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη εξάλειψανί 17 συνοδείες των πετρελαιοφόρων και μια σειρά εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούνται από τρομοκράτες για την εξόρυξη και την επεξεργασία του πετρελαίου.


   
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-12-2015 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ