ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015

Δικαστικός επιμελητής συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών


narkwtika 19-12-2015Ένας 55χρονος Έλληνας, δημόσιος λειτουργός (δικαστικός επιμελητής) συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών την Παρασκευή το απόγευμα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης της τοπικής Διεύθυνσης Ασφάλειας. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς χρησιμοποιώντας...
ως βάση για τη διακίνηση ναρκωτικών την οικία του, η οποία λειτουργούσε και ως έδρα της νόμιμης επαγγελματικής του δραστηριότητας, εμπορευόταν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία.


Στην κατοχή του συλληφθέντα και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του και στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του που χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 105,2 γραμμ.
Ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 111,1 γραμμ.
Ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 12,7 γραμμ.
Ναρκωτικά δισκία.
Ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Μία σφραγίδα.
Χειρόγραφες σημειώσεις.
Πέντε (5) κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. .
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-12-2015 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ