ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2015

Η Συρία αρνήθηκε να συμμετάσχει στον συνασπισμό της Σαουδικής Αραβίας (photoes)

Η Συρία αρνήθηκε να συμμετάσχει στον συνασπισμό της Σαουδικής Αραβίας (photoes)


Nadezhda Ermolaeva- RG
Η Συρία δεν θα συμμετάσχει  στον ισλαμικό Συνασπισμό που δημιούργησε η  Σαουδική Αραβία δήλωσε σε συνέντευξή του στο RIA Novosti ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Faisal Miqdad.


"Το Daesh (η αραβική ονομασία της τρομοκρατικής οργάνωσης “ισλαμικό κράτος” (απαγορευμένη οργάνωση  στην Ρωσία) -   χρησιμοποιεί θρησκευτικά συνθήματα, για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ του Daesh και της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας, η οποία χρησιμοποιεί τα ίδια κόλπα", - είπε ο διπλωμάτης.

  Σύμφωνα με Miqdad, η Σαουδική Αραβία "δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος του αγώνα κατά της τρομοκρατίας, γιατί είναι το κράτος, που υποστηρίζει την τρομοκρατία".

  Εν τω μεταξύ, ο αναπληρωτής υπουργός δεν αποκλείει τον κοινό αγώνα του  κυβερνητικού στρατού και τα μέλη του λεγόμενου Ελεύθερου συριακού στρατού (FSA)  εναντίον της τρομοκρατίας, υπό την προϋπόθεση ότι θα ενταχθεί  στις ένοπλες Δυνάμεις  της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας.

  Εκτός από αυτό ο  Miqdad για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε τις δηλώσεις των άλλων Συρίων  αξιωματούχων για το γεγονός ότι η οικογένεια του Προέδρου της Τουρκίας Ρεντζίπ  Ερντογάν έχει εμπλακεί σε κύκλωμα εμπορίου με το  πετρέλαιο που παίρνει από την οργάνωση του “ισλαμικού κράτους”.


http://rg.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ