ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2016

Δεν προκύπτουν ευθύνες για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας στο ΠΑΓΝΗ λέει το πόρισμα της Προκαταρκτικής


melina 21-1-2016Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μία χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στο ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με το πόρισμα της Προκαταρκτικής Εξέτασης που διενεργήθηκε στο νοσοκομείο, δεν προκύπτουν ευθύνες για ιατρικά λάθη ή ιατρική αμέλεια από τους γιατρούς που συμμετείχαν...
στην επέμβαση.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον υποδιοικητή της ΔΥΠΕ Κρήτης Στέλιο Δημητρακόπουλο, θα διενεργηθεί και ΕΔΕ, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων από εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Παράλληλα, όπως αναφέρουν το cretalive.gr και η εφημερίδα Πατρίς, αντιμέτωπη με τον πειθαρχικό έλεγχο του υπουργείου Υγείας για τις πράξεις της κλοπής ναρκωτικής ουσίας (πεθιδίνη) από το ΠΑΓΝΗ  και της ενδεχόμενης χρήσης ουσιών βρίσκεται η αναισθησιολόγος του Βενιζέλειου νοσοκομείου, η οποία ενεπλάκη στην υπόθεση της μοιραίας επέμβασης της 4χρονης Μελίνας Παρασχάκη.
Ο φάκελος της αναισθησιολόγου  «άνοιξε» στη διάρκεια της προχτεσινής συνεδρίασης του Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου Ιατρών ΕΣΥ στο υπουργείο Υγείας ενώ η υπόθεση θα συζητηθεί εκτενώς στη συνεδρίαση της 29ης Ιανουαρίου.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-1-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ