ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2016

Ολάντ: Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οικονομία και στον Κοινωνικό Τομέα

Ολάντ: Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οικονομία και στον Κοινωνικό Τομέα



ΠΑΡΙΣΙ, 18 Ιανουαρίου. / Ανταποκριτής. Ιβάν Batyrev TASS /. Η Γαλλική οικονομία και ο  κοινωνικός  τομέας βρίσκονται σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο φόντο της υψηλής ανεργίας.
Η αξιολόγηση αυτή προτάθηκε από τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Όπως είπε, για να εξομαλύνει την κατάσταση, η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας στο εγγύς μέλλον να διαθέσει 2 δις € για την απασχόληση των πολιτών.



 “Λόγω της απειλής της τρομοκρατίας κατά το παρελθόν έτος , έπρεπε να επιβάλουμε την χώρα σε  κατάσταση  έκτακτης ανάγκης, αλλά σε έναν κόσμο της σύγχυσης και με  αβέβαιο το οικονομικό περιβάλλον κατάλληλο είναι  να μιλήσουμε για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οικονομία και στον κοινωνικό τομέα.
Η απασχόληση είναι το πιο σημαντικό ζήτημα μετά την Ασφάλεια  των Γάλλων πολιτών   είπε, μιλώντας σε μια συνάντηση με τους ηγέτες των επιχειρήσεων στο Παρίσι.    
 
Ο κόσμος βιώνει μια "γιγαντιαία αλλαγή"

Ο  Hollande τόνισε, ότι είναι στιγμή που όλος ο κόσμος βιώνει μια «τεράστια αλλαγή, την  έκταση της οποίας όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε.' 'Η αύξηση των νέων οικονομικών δυνάμεων, η ταχέως αναπτυσσόμενη ψηφιακή οικονομία, μας κάνουν να   αναθεωρήσουμε το οικονομικό και κοινωνικό μας μοντέλο», - δήλωσε ο Πρόεδρος.

Για την καταπολέμηση της ανεργίας, συνέχισε ο επικεφαλής της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση προτίθεται επειγόντως να καταθέσει  σημαντικά κεφάλαια. "Το κράτος θα διαθέσει €1 δισ., για να κινητοποιήσει όλους τους συμμετέχοντες στην  διαδικασία", - δήλωσε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι το ποσό αυτό θα έχει ως στόχο την επαγγελματική επανεκπαίδευση των 500 χιλιάδες ανέργων.

 Επιπλέον, ο Ολάντ υποσχέθηκε να μειώσει το επίπεδο των υποχρεωτικών κοινωνικών εισφορών των εργοδοτών και θα διαθέσει επιδοτήσεις για τις μικρές επιχειρήσεις για να δημιουργηθούν  νέες θέσεις εργασίας. Συνολικά, είπε, η κυβέρνηση προτίθεται να δώσει  2 δισ € για την καταπολέμηση της ανεργίας.

'Τα κεφάλαια αυτά θα χρησιμοποιηθούν τόσο για την εκπαίδευση όσο και για το  γεγονός  των επιδοτήσεων Αυτά τα 2 δισεκατομμύρια θα χρηματοδοτηθούν χωρίς περικοπή των  πρόσθετων  αμοιβών, με άλλα λόγια, τα χρήματα  θα δαπανηθούν από τις αποταμιεύσεις,.' - Είπε.

Βασικές πληροφορίες

Με φόντο το  προσεχές έτος 2016 που είναι το τελευταίο πλήρες έτος της πενταετούς προεδρικής θητείας,  του Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος κατά την εκστρατεία του 2012 όρισε  ως προτεραιότητα να σταματήσει την αύξηση της ανεργίας στη χώρα. Μέχρι στιγμής, αυτός ο στόχος δεν επετεύχθη . Οι Επόμενες Προεδρικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν  στη Γαλλία τον Απρίλιο-Μάιο του  έτους 2017.

http://tass.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ