ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2016

Αχαΐα: Χτύπησε 7χρονη με τσεκούρι στο κεφάλι και ακρωτηρίασε το χέρι της γιαγιάς της


tsekouri epithesh pateras 20-1-2016Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης σε σε υπαίθριο χώρο έξω από παλαιό οίκημα στο Λάππα Αχαϊας, όπου ένας 30χρονος Ρουμάνος χτύπησε στο κεφάλι με τσεκούρι ένα 7χρονο κοριτσάκι. Στο σημείο επικρατεί αναστάτωση από το περιστατικό, ενώ έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις...
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το 7χρονο παιδάκι, το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιμορραγεί στο κεφάλι.


Μετά από τις πρώτες βοήθειες που δόθηκαν στην 7χρονη στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, καθώς η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.
Επίσης, σοβαρά τραυματισμένη στο χέρι είναι και η 45χρονη γιαγιά του μικρού κοριτσιού, η οποία μεταφέρθηκε και αυτή αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, με ακρωτηριασμό.
Επί τόπου βρέθηκαν ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας και περιπολικά της Αστυνομίας, όπου διαπίστωσαν ότι ο 30χρονος χτύπησε με το τσεκούρι γιαγιά και εγγονή, ενώ βρισκόταν  σε κατάσταση μέθης και αφού είχε προηγηθεί αντιδικία  με ομοεθνείς του, οι οποίοι διέμεναν στον ίδιο χώρο και αφορούσε χρηματική διαφορά μεταξύ τους.
Ο φερόμενος ως δράστης  συνελήφθη και σε βάρος του  σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το τσεκούρι που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε.
Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενεργούνται από το Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-1-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ