ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2016

Τέσσερις συλλήψεις για ληστείες σε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους καταστημάτων στα νότια προάστια


maxairi 31-1-2016Μαχαίρια, tazer και σπρέι πιπεριού είχαν στην κατοχή τους τα τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και μία γυναίκα, που συνελήφθησαν στη Γλυφάδα και αναμένεται να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή για περιπτώσεις ληστειών στα Νότια Προάστια. Σύμφωνα με την αστυνομία τις βραδινές ώρες της 26-1-2016, μετά από αναζητήσεις...
των δραστών απόπειρας ληστείας σε βάρος Έλληνα στον Άλιμο, εντοπίσθηκαν στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο τέσσερα  άτομα, ένας 45χρονος Έλληνας και τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας, δύο άνδρες ηλικίας 36 ετών και 37 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 33 ετών.


Τα τέσσερα άτομα  ακινητοποιήθηκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι  ανωτέρω ήταν οι δράστες της προαναφερόμενης απόπειρας ληστείας.
Στην κατοχή των τεσσάρων ατόμων  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο  μαχαίρια, μία συσκευή tazer, ένα  σπρέι πιπεριού, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, χρυσαφικά, κουκούλες, γάντια και το χρηματικό ποσό των 2.070 ευρώ.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί έξι  περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ιδιοκτητών και υπαλλήλων καταστημάτων Μίνι Μάρκετ, ψιλικών και πιτσαρίας στα Νότια Προάστια.
Σημειώνεται, ότι οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, όπου ο εισαγγελέας τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-1-2016 από directNEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ