ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2016

Εκκενώθηκαν σχολεία στο Παρίσι - Απειλές για εισβολή με βόμβες και καλάσνικοφ


france schools 28-1-2016Τουλάχιστον πέντε γυμνάσια στο Παρίσι εκκενώθηκαν την Πέμπτη το πρωί μετά από απειλές για βόμβα, που  έγιναν για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα. Τα επηρεαζόμενα γυμνάσια είναι το Louis-le-Grand (5ο διαμέρισμα), το Charlemagne (4ο διαμέρισμα), το Condorcet (9ο διαμέρισμα), το Hélène Boucher (20ο διαμέρισμα)...
και το Victor-Hugo (3ο διαμέρισμα).


Ο άνθρωπος που τηλεφώνησε  είπε ότι θα φτάσουν στα σχολεία οπλισμένοι με «βόμβες και καλάσνικοφ για να έχουν το μέγιστο ποσό των θυμάτων», ανέφερε η εφημερίδα Le Parisien.
Η  εκπαίδευση αρχή του Παρισιού Παρίσι Academie de Paris σε ανάρτησή της στο Twitter αναφέρει ότι η αστυνομία διασφάλισε τα πέντε σχολεία που αναφέρονται παραπάνω, προσθέτοντας ότι οι μαθητές βρίσκονται σε μια ασφαλή θέση.
Όπως επισημαίνει το thelocal.fr, το Charlemagne , το  Louis le Grand, και το Condorcet επλήγησαν από παρόμοιες απειλές, όταν την Τρίτη συνολικά έξι γυμνάσια στο Παρίσι  εκκενώθηκαν μετά από ανώνυμες κλήσεις που έγιναν, στις οποίες γινόνταν λόγος για βόμβες που ήταν κρυμμένες στα σχολικά κτήρια.  
france louis le grand 28-1-2016


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-1-2016 από directNEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ