ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2016

Θρίλερ με πτήση της American Airlines – Μυστηριώδης ασθένεια σε επιβάτες και πλήρωμα


american airlines9 28-1-2016Μυστήριο περιβάλλει ακόμα τον λόγο για τον οποίο μια αεροσυνοδός κατέρρευσε και άλλα επτά άτομα αρρώστησαν κατά τη διάρκεια ενός δράματος που εκτυλίχθηκε στον αέρα πάνω από τον Ατλαντικό.Πανικόβλητοι επιβάτες μίλησαν για την τρομακτική στιγμή που ανακοινώθηκε έκκληση για τυχόν ύπαρξη...
γιατρών στο αεροσκάφος πριν ο πιλότος της πτήσης της American Airlines κήρυξε «επείγον ιατρικό περιστατικό» και επέστρεψε στο Λονδίνο.


Τα οχήματα έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν και μόλις προσγειώθηκε η ακυρωθείσα πτήση για το Λος Άντζελες, οδηγήθηκε στον τερματικό σταθμό του Heathrow, ενώ οι επιβάτες κλήθηκαν να παραμείνουν στις θέσεις τους.
Από τότε προέκυψε ότι δεν επιτρέπεται η αποβίβαση όσων  βρίσκονται στο αεροσκάφος, και ότι απαγορεύεται νοσηλευτές να περιθάλψουν όσους είναι αδιάθετοι,  μέχρις ότου έγιναν  οι εξετάσεις για τυχόν «αυξημένα επίπεδα  ουσιών» στον αέρα της καμπίνας - ανάλυση, η οποία δεν έδωσε απαντήσεις.
Με αυτό τον τρόπο περιγράφει η Daily Mail to μυστήριο της πτήσης AA109 της American Airlines που αναχώρησε από το Λονδίνο της Βρετανίας με προορισμό το Λος Άντζελες των ΗΠΑ. 
american airlines1 28-1-2016
Ένας από τους επιβάτες δήλωσε πως μετά από 2,5 ώρες πτήσης και καθώς το αεροσκάφος βρισκόταν πάνω από την Ισλανδία έγινε έκκληση από τον πιλότο αν μεταξύ των επιβαινόντων παραβρίσκεται κάποιος γιατρός ή νοσηλευτής για να βοηθήσει τους ανθρώπους που εμφάνιζαν συμπτώματα λιποθυμικής τάσης. 
american airlines2 28-1-2016
Έπειτα από το ανεξήγητο περιστατικό ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στους επιβάτες και το πλήρωμα.
american airlines3 28-1-2016
 Συμπτώματα της μυστηριώδους ασθέντειας παρουσίασαν έξι μέλη του πληρώματος - μεταξύ των οποίων μία αεροσυνοδός που λιποθύμησε - και δύο επιβάτες.
american airlines5 28-1-2016
 Μυστήριο περιβάλλει  και το λόγο για τον οποίο κατασχέθηκαν οι αποσκευές των επιβατών για «ελέγχους».
american airlines6 28-1-2016
Εμπειρογνώμονες της Αεροπορίας δήλωσαν ότι η  ποιότητα του αέρα  στο αεροπλάνο θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αρρώστησαν. Ωστόσο οι μέχρι τώρα έρευνες δεν έδειξαν κάτι που θα ενισχύει αυτή την εκδοχή.
american airlines7 28-1-2016

american airlines8 28-1-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-1-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ