ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2016

Telegraph: Η ΕΕ στον τοίχο και χωρίς σκληρό αγώνα δεν θα τα καταφέρει

Telegraph: Η ΕΕ στον τοίχο και χωρίς σκληρό αγώνα δεν θα τα καταφέρει



 ΜΟΣΧΑ 24 Ιανουαρίου - RIA Novosti. Κρίνοντας από τον πανικό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγω της κρίσης των προσφύγων και την πιθανή αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας, η στρατηγική της ΕΕ έχει αποτύχει, γράφει ο αρθρογράφος για την εφημερίδα Daily Telegraph, Simon Χέφφερ.


Οι Ευρωπαϊκές χώρες είναι διασπασμένες με τις  διαφορές, για το  πώς θα  επιλύσουν  την κρίση των προσφύγων. Η πεποίθηση ότι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων έχει τελειώσει, όλο και πιο συχνά  τίθεται το ερώτημα εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση αντέξει ή θα διαλυθεί. Επιπλέον, μια νέα ύφεση πλησιάζει, και τα πράγματα φαίνονται ζοφερά  για την  Ευρωπαϊκή Ένωση  λέει το άρθρο.

Είναι άγνωστο αν αυτοί οι παράγοντες καθιστούν πιο πιθανό το αποτέλεσμα της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ένα πράγμα είναι σαφές: εάν η ΕΕ δεν μπορέσει  να ξεπεραστεί την κρίση της  μετανάστευσης, θα επιβεβαιώσει την  έξοδο της Βρετανίας. Είναι προφανές ότι τώρα οι  αξιώσεις  της Βρετανίας  είναι ένας συμπληρωματικός πονοκέφαλοs για τις ευρωπαϊκές αρχές. Την ίδια στιγμή, ο Πρωθυπουργός David Cameron  αναμένει ότι οι Ευρωπαίοι θα αλλάξουν απόψεις αναφορικά με την μεταναστευτική πολιτική για να  μπορέσει  να αποδείξει στους ψηφοφόρους του ότι πέτυχε έναν θρίαμβο. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αν το Ηνωμένο Βασίλειο  θα παραμείνει στην ΕΕ, θα πρέπει να μοιραστεί  μαζί τους το βάρος της κρίσης και να λάβει ένα  μέρος των προσφύγων. Ενώ πολύ ενοχλητικό  για τους Βρετανούς οι Ευρωπαίοι να υπαγορεύουν την θέληση τους , γράφει η Daily Telegraph.

Η  Μεταναστευτική κρίση δεν έχει αλλάξει τους βασικούς στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης -  αλλά δημιουργεί μια δέσμευση για μια πολύ στενή συμμαχία. Οι προσπάθειες της ΕΕ επικεντρώθηκαν  στο γεγονός ότι τελικά οι  χώρες  δεν πρέπει να διαχειρίζονται τις υποθέσεις τους αυτόνομα. Κοιτάξτε την στάση της νέας πολωνικής κυβέρνησης όπου οι Βρυξέλλες δεν την αποδέχεται σε γενικές γραμμές . Αυτή η κυβέρνηση είναι δυσάρεστη και συμπεριφέρεται περίεργα, αλλά δεν είναι κάτι μοναδικό στην εξαπάτηση των ψηφοφόρων για τις προθέσεις τους. <...>
Οι στόχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι να αποσταθεροποιεί  ή να υπαγορεύει για το τι θα κάνει η  κυβέρνηση της Πολωνίας ... "- γράφει το άρθρο.

     Τώρα οι Βρετανοί υπουργοί, είναι έτοιμοι  για την έξοδο της χώρας από την ΕΕ, περιμένουν την ώρα τους. Ο Ντέιβιντ Κάμερον μπορεί να τιμωρήσει ή να απορρίψει κάποιους  από αυτούς, αλλά δεν θα ήταν σοφό από μέρους του.
 Ο Βρετανός πρωθυπουργός επιδιώκει να αναγκάσει τους αγανακτισμένους να σιωπούν, για να κερδίσει πολιτικούς πόντους, αλλά είναι απίθανο να είναι σε θέση να το κάνει αυτό συνεχώς, γράφει το δημοσίευμα.

http://ria.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ