ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2016

Σέρρες: Αγρότες πέταξαν αυγά και έκαψαν σημαία του ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο+φωτο]


agrotes serres2 22-1-3016Οι Σερραίοι αγρότες εξοργισμένοι έκαψαν την Παρασκευή τη  σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και πέταξαν αυγά στα γραφεία του κόμματος στις Σέρρες. Όπως αναφέρει το fonh.gr. μετά την Πανσερραϊκή αγροτική συγκέντρωση στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών αγανακτισμένοι αγρότες ανεβάζουν την ένταση φωνάζοντας στα...
γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο μεταξύ, αγρότες  της Αιτωλοακαρνανίας απέκλεισαν την εθνική οδό Αντιρρίου–Ιωαννίνων στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου κοντά στο Αιτωλικό. 


Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Τάκης Μολώνης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε ότι οι αγρότες παρέταξαν εκατοντάδες τρακτέρ και ο αποκλεισμός του δρόμου είχε συμβολικό χαρακτήρα, αφού θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία λίγο μετά τις 4:00 το απόγευμα.
Ο Τάκης Μολώνης κατέληξε λέγοντας:  «είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε στα μπλόκα, μέχρι η κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα που έχει εξαγγείλει».
Επεισόδια δρώμενα και αποδοκιμασίες σε Αιτωλοακαρνανία και Καστοριά
Στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου οι αγρότες ντυμένοι τζιχαντιστές και παριστάνοντας τον Αλέξη Τσίπρα, τον Βαγγέλη Αποστόλου, και τον Γιώργο Κατρούγκαλο, παρουσίασαν ένα δρώμενο εμπνευσμένο από τη δράση της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος». Συγκεκριμένα, δύο αγρότες εμφανίζονται ντυμένοι  με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή που φορούν οι εκτελεστές της ISIS στα θύματά τους, ενώ τρεις μασκοφόροι κραδαίνουν πάνω από το κεφάλι τους ψεύτικα όπλα και ματσέτες.
agrotes tzixantistes 22-1-2016
Οι αγρότες ως εκτελεστές εμφανίζονται σε μάσκες τα πρόσωπα του πρωθυπουργού, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και του υπουργου Εργασίας, ενώ οι υπόλοιποι συγκεντρωμένοι φωνάζουν «δεν θα τους περάσει» και το δρώμενο τελειώνει με τους αγρότες να πέφτουν στο οδόστρωμα
Την ίδια στιγμή αγρότες στην Καστορία, που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό, επιφύλαξαν «θερμή» υποδοχή στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, βουλευτή Καστοριάς και Μίμη Δημητριάδη, βουλευτή Κοζάνης, τους οποίους αποδοκίμασαν έντονα στο αεροδρόμιο της πόλης, όπου έφθασαν μαζί με τη βουλευτή της ΝΔ στο νομό, Μαρία Αντωνίου.
agrotes kastoria 22-1-3016
Οι αγρότες φωνάζοντας διάφορα συνθήματα, μεταξύ των οποίων και τη λέξη «προδότες», απαίτησαν από τους βουλευτές να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό και άλλα φορολογικά μέτρα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-1-2016 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ