ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2016

Στον ανακριτή η μητέρα και ο πατριός του Κώστα Πολύζου


goneisPolyzou 24-1-2016Στον ανακριτή Κοζάνης οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, η μητέρα και ο πατριός του 23χρονου Κωστή Πολύζου, οι οποίοι συνελήφθησαν για τη δολοφονία του πριν από πέντε χρόνια. Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους και αναμένεται...
να απολογηθούν την Τρίτη.
Η μεταγωγή της Δέσποινας Κουτσέγκου και του πατριού Χρήστου Ντιού, στο δικαστικό μέγαρο της Κοζάνης έγινε με άκρα μυστικότητα και αυξημένα μέτρα ασφαλείας, υπό το φόβο λιντσαρίσματος.


Κίνητρο της δολοφονίας, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα αποτελούσε η διαχείριση δανείου ύψους 250.000 ευρώ, που είχε πάρει η οικογένεια στο όνομα του νεαρού. Έπειτα από έντονο οικογενειακό καβγά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα σκότωσε τη νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου του 2011 τον Κωστή, χτυπώντας τον στο κρανίο με θλων όργανο.
Στη συνέχεια, μαζί με τον πατριό, μετέφεραν τον 23χρονο σε χωράφι ιδιοκτησίας του πρώτου, όπου τον έθαψαν, φροντίζοντας να καλύψουν τον πρόχειρο "τάφο" με κλαδιά. Έπειτα, προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος, καθαρίζοντας το σπίτι με ατμοκαθαριστή. Λίγο αργότερα, πούλησαν το φορτηγάκι με το οποίο είχαν μεταφέρει το σώμα του νεαρού.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι αυτές της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πλαστογραφία, περιύβριση νεκρού και ψευδορκία. Η κατηγορία της πλαστογραφίας αφορά σε πλαστή αίτηση που εμφάνισαν σε ΚΕΠ, λίγο καιρό μετά την εξαφάνιση του Κωστή, στις 22 Ιουνίου 2011, με την υπογραφή του, ζητώντας το γνήσιο της υπογραφής.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-1-2016 από directNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ