ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2016

Οι τζιχαντιστές ισοπέδωσαν χριστιανικό μοναστήρι 1.400 ετών στο Ιράκ [βίντεο]


monastery iraq 20-1-2016Το παλαιότερο χριστιανικό μοναστήρι στο Ιράκ, το οποίο είχε επιβιώσει για περισσότερα από 1.400 χρόνια, ισοπεδώθηκε σε ερείπια από το Ισλαμικό Κράτος, όπως επιβεβαιώνουν δορυφορικές εικόνες. Η καθολική Μονή του Αγίου Ηλία, νότια της Μοσούλης, στο βόρειο Ιράκ, έχει εξαφανιστεί κυριολεκτικά από τους τρομοκράτες, μπαίνοντας στη λίστα με τα δεκάδες...
ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία που σκόπιμα έχουν καταστρέψει οι τζιχαντιστές.


Οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι μαχητές του ΙΚ χρησιμοποίησαν κάθε διαθέσιμο μέσο για να καταστρέψουν το μοναστήρι, το οποίο πρόσφατα λειτουργούσε ως τόπος λατρείας για τους Αμερικανούς στρατιώτες, όπως μπουλντόζες, βαριοπούλες και ενδεχομένως εκρηκτικά.
Πιστεύεται ότι το 1.400 χρόνων μοναστήρι ισοπεδώθηκε κάποια στιγμή μεταξύ της 27ης Αυγούστου και της 28 Σεπτεμβρίου 2015, μετά την κατάληψη της περιοχή από το ΙΚ, τον Ιούνιο του ίδιου έτους.
Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του τρόμου στο Ιράκ και τη Συρία, το ΙΚ έχει εκδιώξει εκατοντάδες χιλιάδες χριστιανούς, απειλώντας μια θρησκεία που είχε κυριαρχήσει στην περιοχή για 2.000 χρόνια.
Στην πορεία, οι τζιχαντιστές κατέστρεψαν κτήρια και ερείπια σημαντικών ιστορικών και πολιτιστικών δομών, που θεωρούν αντίθετα προς την ερμηνεία του Ισλάμ.
Η Μονή του Αγίου Ηλία εντάσσεται σε μια διευρυνόμενη λίστα πάνω από 100 κατεστραμμένων θρησκευτικών και ιστορικών μνημείων, συμπεριλαμβανομένων τζαμιιών, τάφων, ιερών και ναών στη Συρία και το Ιράκ.
Οι εξτρεμιστές αλλοίωσαν ή κατέστρεψαν αρχαία μνημεία στη Νινευή, την Παλμύρα και τη Χάτρα. Βιβλιοθήκες και μουσεία έχουν λεηλατηθεί, βιβλία έχουν καεί και έργα τέχνης έχουν συνθλιβεί ή έχουν γίνει αντικείμενο λαθρεμπορίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-1-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ