ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2016

Στη «μάχη» των υπερχρεωμένων νοικοκυριών 196 νέοι Ειρηνοδίκες


dikaiosynh 24-1-2016Ανακοινώθηκαν τα ονόματα 196 νέων Ειρηνοδικών που πέτυχαν στον σχετικό διαγωνισμό για την ενίσχυση των Ειρηνοδικείων, μετά τη δραματική αύξηση των αιτήσεων υπαγωγής στον νόμο Κατσέλη. Μετά την τοποθέτησή τους, όσοι δανειολήπτες έχουν λάβει δικάσιμο μετά το 2020, μπορούν να αιτηθούν...
συντομότερη δικάσιμο.
Την ίδια ώρα συγκροτείται «Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους» - δηλαδή ειδική γραμματεία διαχείρισης των «κόκκινων δανείων» - με κύριο σκοπό την εξυπηρέτηση των δανειοληπτών (υπερχρεωμένων και μη).


Σημειώνεται, ότι ο αριθμός των αιτήσεων υπαγωγής στον νόμο 4336/2015 («νόμος Κατσέλη») για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ξεπερνά τις 100.000.
Για την επίλυση του προβλήματος που έχει ανακύψει με τον τεράστιο αριθμό των αιτήσεων για υπαγωγή των υπερχρεωμένων νοικοκυρών στο νόμο Κατσέλη, αποφασίστηκε αρχικά το Φεβρουάριο του  2015 η  πρόσληψη 54 Ειρηνοδικών με τη διαδικασία διαγωνισμού.
Όμως, ο αριθμός των αιτήσεων στα Ειρηνοδικεία ανέβηκε στο ζενίθ  προκαλώντας έμφραγμα, αφού οι αιτήσεις ξεπερνούν  τις   160.000 και   προσδιοριζόντουσαν   σε μεγάλο βάθος χρόνου, που ξεπερνά το 2030.
Έτσι, σε μία προσπάθεια αποσυμφόρησης των Ειρηνοδικείων όλης της χώρας, το περασμένο καλοκαίρι με νομοθετική ρύθμιση ο αριθμός των νέων Ειρηνοδικών  που επρόκειτο να προσληφθούν αυξήθηκε κατά 140, ανεβάζοντας το τελικό αριθμό  στους 196.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού εδώ.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-1-2016 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ