ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2016

Πρώην δήμαρχος καταδικάστηκε για θάνατο σε τροχαίο λόγω παράνομης διαφημιστικής πινακίδας


paranomes diafhmistikes 20-1-2016









Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας έκρινε την Τετάρτη ενόχους για ανθρωποκτονία από αμέλεια, τον πρώην Δήμαρχο Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, και τον Αθανάσιο Ανδριόπουλο, πρόεδρο της διαφημιστικής εταιρείας «Master Media system». Το αδίκημα αφορούσε στο θάνατο του 21χρονου, Αποστόλη Μολυβιάτη...


ο οποίος στις 24 Αυγούστου 2009 οδηγώντας το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε διαφημιστική πινακίδα, που είχαν τοποθετήσει παράνομα ο Δήμος, η Δημοτική επιχείρηση και η διαφημιστική εταιρεία, σε νησίδα ασφαλείας επί της Λεωφόρου Κηφισιάς στο Χαλάνδρι.
Το δικαστήριο αναγνώρισε στον πρώην Δήμαρχο Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και του επέβαλε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή. Επίσης, στον  Αθανάσιο Ανδριόπουλο, πρόεδρο της διαφημιστικής εταιρείας «Master Media System», επέβαλε φυλάκιση 2 ετών (εξαγοράσιμη).
Όπως είπαν ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς και ο δικηγόρος της οικογένειας, Παναγιώτης Βρετός, ο νεαρός οδηγός Αποστόλης Μολυβιάτης, θα ζούσε αν στην νησίδα δεν είχε τοποθετηθεί παράνομα, η διαφημιστική πινακίδα.
Κατηγορούμενος στην υπόθεση ήταν και ο Κωνσταντίνος Ζανιδάκης, πρώην πρόεδρος  της δημοτικής επιχείρησης Χαλανδρίου "ΦΛΥΑ". Ωστόσο το δικαστήριο έκανε δεκτή την ένστασή του και κήρυξε παραγεγραμμένο το αδίκημα, λόγω παρέλευσης της πενταετίας για την περίπτωσή του. 
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-1-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ