ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2016

Δανία: Ψηφίστηκε νόμος για κατάσχεση χρημάτων και πολύτιμων αντικειμένων από τους πρόσφυγες


rasmousen 26-1-2016Ένα νομοσχέδιο-ντροπή που επιβάλει την κατάσχεση πολύτιμων αντικειμένων και χρημάτων από τους πρόσφυγες αποτελεί, μετά την ψήφισή του την Τρίτη,  νόμο του κράτους της Δανίας. Στόχος του νόμου ειναι να μην ζητούν άσυλο στη Δανία οι πρόσφυγες. Το εν λόγω νομοσχέδιο είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από...
διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις.
Σύμφωνα με όσα προβλέπει ο επίμαχος νόμος κατάσχονται αντικείμενα αξίας (μετρητά, τιμαλφή, κ.α.) από τους πρόσφυγες, ως αντίτιμο για την παραμονής τους εντός των δανικών συνόρων. Μάλιστα κάθε πρόσφυγας δεν θα επιτρέπεται να διατηρεί χρήματα ή αντικείμενα συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 1.340 ευρώ. 
Ο πρωθυπουργός Λαρς Λόκε Ράσμουσεν αποκάλεσε τη νομοθετική πρωτοβουλία «την πλέον παρεξηγημένη στην ιστορία της χώρας», με φόντο και τις διεθνείς αντιδράσεις.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση μειοψηφίας της Κεντροδεξιάς με την εθνικιστική αντιευρωπαϊκή Δεξιά είχε στο συγκεκριμένο ζήτημα και την υποστήριξη των κεντροαριστερών Σοσιαλδημοκρατών.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-1-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ