ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2016

Φρίκη στην Καλλιθέα: Έβαλαν ζωντανό στον καταψύκτη τον συνταξιούχο ναυτικό;


syntaksiouxos katapsykths 18-1-2016Αστυνομικές πηγές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας του Βασίλη Κοκκίνη να έκλεισε ή να έκλεσαν το θύμα ενώ ακόμα βρισκόταν εν ζωή στον καταψύκτη που υπήρχε μέσα στο διαμέρισμα της εν διαστάσει συζύγου του στην Καλλιθέα. Κι αυτό γιατί στο πόρισμά της η ιατροδικαστής, Σουλτάνα...


Μαριανού αναφερει ότι ο 63χρονος έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο τα οποία δεν προκάλεσαν το θάνατό του, αλλά επέφεραν την αναισθητοποίησή του.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο δράστης ή οι δράστες προκάλεσαν ασυκτικό θάνατο στον συνταξιούχο ναυτικό, κλείνοντάς του τις αεροφόρους οδούς, είτε με μαξιλάρι που έβαλαν στο πρόσωπό του, είτε με πετσέτα με την οποία ήταν καλυμένος.
Για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τις, ούτως ή άλλως φρικτές, συνθήκες θανάτου απαιτείται η διενέργεια εξειδικευμένων αναλύσεων  από τα αποτελέσματα των οποίων θα διαπιστωθεί με ακρίβεια αν πράγματι ο Βασίλης Κοκκίνης ήταν ζωντανός όταν το σώμα του τοποθετήθηκε στον καταψύκτη, όπου παρέμεινε για ένα χρόνο.
Υπενθυμίζεται ότι το μακάβριο εύρημα στον καταψύκτη εντοπίστηκε πριν λίγες ημέρες όταν μετέβη στο διαμέρισμα για να επιδώσει δικαστικό έγγραφο (εξωση) στην  εν διαστάσει 45χρονη Βουλγάρα σύζυγο του ναυτικού.
Σημειώνεται, ότι τόσο η Βουλγάρα εν διαστάσει σύζυγος του 63χρονου όσο και ο 13χρονος γιος τους έχουν εξαφανιστεί από τις 7 Ιανουαρίου 2015 και παραμένουν άφαντοι. 
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-1-2016 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ