ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2016

Οι Ειδικοί από τη ΡΩΣΊΑ αρχίζουν τον έλεγχο των μέτρων Ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Καΐρου

Οι Ειδικοί από τη ΡΩΣΊΑ αρχίζουν τον έλεγχο των μέτρων Ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Καΐρου

© EPA/JIM HOLLANDER
ΚΑΪΡΟ, 18 Ιανουαρίου / Corr. TASS Dinah  Дина Пьяных  Μια ομάδα Ρώσων εμπειρογνωμόνων έφτασε στο Κάιρο για να εξετάσει τα μέτρα που λαμβάνονται αναφορικά  με τα μέτρα ασφαλείας του μητροπολιτικού αεροδρομίου. Την Τρίτη, μια αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Ρώσο  Υπαρχηγό του Γραφείου  ασφαλείας των μεταφορών (Rosaviatsia) Oleg Sotnikov θα προχωρήσει με την επιθεώρηση του Αεροδρομίου του  Καΐρου.



Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα  της Δευτέρας  της   «Al-Fagr» με βάση τα αποτελέσματα αυτού του ταξιδιού μπορεί να βγουν ξεκάθαρα αποτελέσματα για το πόσο σύντομα θα αποκατασταθούν οι  αεροπορικές  συνδέσεις  μεταξύ των δύο χωρών.

Την παραμονή ο Υπουργός Αεροπορίας της Αιγύπτου Hussam Kamal πραγματοποίησε  μια διευρυμένη σύσκεψη με τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων στον τομέα της ασφάλειας των αεροπορικών μεταφορών και με  τους εκπροσώπους των αρμοδίων υπηρεσιών. Σύμφωνα με τον Υπουργό, είναι σημαντικό να συνεχίσουν να τηρούν αυστηρούς κανόνες για τον έλεγχο και την επιθεώρηση των αποσκευών στα αεροδρόμια της χώρας,καθώς και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν σημαντικά ενισχυθεί τον τελευταίο καιρό, σε όλα τα στάδια, αρχής γενομένης από τις εισόδους  στο κτίριο του αεροδρομίου  και  τελειώνουν  στην πίστα  του αεροδρομίου κατά την επιβίβαση και αποβίβαση από το αεροσκάφος

 Όπως σημείωσε ο υπουργός, από τις 10 έως τις 14 Ιανουαρίου, ένας  παρόμοιος  έλεγχος των μέτρων ασφαλείας στο  αεροδρόμιο του Sharm ash-Sheikh πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Βρετανών εμπειρογνωμόνων.

Σύμφωνα με τον Kamal, εάν τα αποτελέσματα των εργασιών των Ρώσων ειδικών    εντοπίσουν παραβιάσεις στα ξενοδοχεία του Καΐρου ή στο  έργο των επιμέρους υπηρεσιών και των εταιρειών του  αεροδρομίου, θα ανακληθούν οι άδειες αυτών των εταιρειών. Πρώτα απ 'όλα, είπε, αυτό ισχύει για το φορτίο ( καύσιμα- τρόφιμα )  και την εστίαση επί του σκάφους.

Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα

Η απόφαση για τον τερματισμό των πτήσεων στην Αίγυπτο δεν συνδέεται με μια δυσπιστία προς την Αιγυπτιακή ηγεσία απαιτείται για λόγους ασφαλείας, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν νωρίτερα στη μεγάλη συνέντευξη Τύπου.

«Οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό των πτήσεων της πολιτικής Αεροπορίας στην Αίγυπτο δεν συνδέονται με μια δυσπιστία της αιγυπτιακής ηγεσίας, αυτό  είναι μια πολιτική απόφαση, που σχετίζεται  με την ασφάλεια των πολιτών μας», δήλωσε ο Πούτιν.

"Από τη στιγμή ελέγξουμε τους  μηχανισμούς, και που  σταθερά  θα εξασφαλίζουν  την ασφάλεια του λαού μας, όλοι οι περιορισμοί θα αρθούν" - δήλωσε ο πρόεδρος.
 Ανέφερε ότι "το έργο αυτό κατ' αρχήν με τις Αιγυπτίους  εταίρους εξετάζεται". Δήλωσε ο Πρόεδρος.

“Τι θα μπορούσε να γίνει;” "Αυτό μπορεί να σημαίνει  ότι θα πρέπει να υπάρχουν έλεγχοι και σε κάθε στάδιο του ελέγχου πρέπει να υπάρχουν συνεχώς  εκπρόσωποι από τη στιγμή της  προσγείωσης του αεροσκάφους μέχρι το  να πάρει τα εφόδια του ( καύσιμα-τρόφιμα) του και να απογειωθεί .

Ο Πούτιν θεωρεί ότι ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Abdel Φατάχ Al-Σίσι δείχνει προσωπικό θάρρος για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

H  Καταστροφή του А321

 Μετά τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους А321 στο Σινά στις 31 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 224 άνθρωποι , η Ρωσία εξέδωσε απόφαση για την προσωρινή παύση των αερομεταφορών  μεταξύ των δύο χωρών. Αυτό έγινε αφού η FSB  ανακοίνωσε τα στοιχεία για το τι προκάλεσε το ατύχημα και ότι έγινε   τρομοκρατική επίθεση στο αεροσκάφος των επιβατικών  γραμμών..

http://tass.ru


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ